You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Isnin, 29 November 2010

aku tak perlukan kau..!!

hey kamo0..!! kamo0 fikir kamo0 bagus sngt..?? nak buang aku dari list friend kau..?? dipersilakan... nak buang aku TERUS DARI HIDUP kau..!! buadd laarh.. do i care haa..?? even kau tak baca apa yang aku tulis kat sini, aku tak kesah..!! KAU TAK DIPERLUKAN LAGI UNTUK HIDUP AKU...!!!

puas aku cuba faham kau, tapi pernah ke kau faham aku..?? aku cuba berdamai dengan kau sebab aku hormat kau tahu....!! tapi kau..?? huh..!! ada lagi manusia serupa kau.. aku tak pernah kesah kau normal atau tak.. aku tak pernah kesah kau jahat atau tak.. yang penting aku IKHLAS.. aku IKHLAS SEIKHLAS IKHLASNYA tahu..!!!

kau bole buadd aku macam ni, aku terima.. tapi kau tak bole lari dari salah kau.. aku tak kan pernah lupa..!! ingt tu.. aku TAK AKAN PERNAH LUPA..!!

bukan niat aku untuk maki kau di sini tapi hanya untuk menyedarkan diri kau.. aku sedih kau tahu..?? kau pernah bahagiakan diri aku.. tapi, apa makna nya semua ni kalau kau masih simpan DENDAM pada aku..?? aku tak pernah terlintas untuk berdendam dengan kau..

tapi, kalau ini pilihan kau.. aku TERIMA..!! semoga kau bahagia selama2 nya..

*p/s: ini tkde kena mengena dengan kamo0 yang aku cinta yeahh!!
HAZRIN ALIFF.. ILYSM :)

JUZ ME AND MYSELF...
Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

Tiada ulasan: