You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Ahad, 28 November 2010

hati banjir..!! :(

dalam tgh sebok2 kes banjir kat malaysia nih, aku pon tak nak ketinggalan untuk membanjirkan diri aku jugak..!! salah satu tempat yang paling strategik sekali untuk aku ialah HATI.. :) err.. aku tak tahu sama ada post aku kali ni sedih, geram, gembira... atau.. whatever larh..!! tak penting langsung untuk aku memahaminyer sbb aku mmg TAK PAHAM..!!

bercelaru..~~ itu lah perkataan yang sesuai untuk diri aku hari ni.. semua kerja yang aku buadd semua tak jadik sbb HATI YANG SEWEL hari ni.. huh..!! penat jgk kalau sakit hati nih.. aku kan orang yang kuat.. mana bole cepat melatah.. laen lah nenek2 yang dah tua atau pon makcik2 yang termelatah tuh.. bole sakit jiwa kalau melayan kerenah diorg waktu tengah melatah.. tp dalam kes aku nih mmg berbeza..!! yess.. yang pasti aku tak bole NANGIS..!! wahai air mata.. jgn smpai banjir kat mata pulak yer.. :(

sbb aku jadik BERCELARU..?? err.. let it be my secret.. even now blog nih aku buadd sebagai diari aku tp tak semua bnda aku patut luahkan kat sini.. bak kata "SHARIFAH NABILAH".. lbey baek simpan rahsia sendiri dlm hati.. walaupon banjir tp kejap je.. nnti2 elok laa.. aku tahu tuh..!!

BAHAGIA cuma sementara.. GEMBIRA hanya seketika.. so nikmati lah ia dgn pnuh KESYUKURAN..!! :)

JUZ ME AND MYSELF...
Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

Tiada ulasan: