You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Sabtu, 27 November 2010

sehari meneroka :)

sehari suntuk aku menghadap laptop kepunyaan KELUARGA aku ni.. start dari lepas tolong ibu aku masak, terus aku x lepaskan kesempatan emas ni.. :) bermula drpd meneroka facebook sampai lah aku terserempak dengan satu blog kawan aku.. aku pon apa lagi, cpt2 lah carik idea sebanyak yang mungkin untuk menghasilkan blog aku sendiri berpandukan blog kawan aku tu.. thnx a lot ya frend wlaupon aku x sebut siapa... takut dimarahi sama dia sbb curik ilham dr blog dia.. :)

lps aku dah ada sikit ilham, aku pon mulakan laa kerja aku untuk mencipta satu blog yang indah lagi canggih.. blog aku ni aku fkir nak buat sebagai diari aku yang kedua.. klau korg semua rase nak baca diari aku ni, just go on.. aku sikit pon x kesah..

sambil2 aku cipta blog aku ni, buah hati aku pon anta msj kat aku.. <3 yang pasti, aku seronok sangat2.. of coz laa, dia dah la jarang msj aku.. lg2 tgh cuti sekolah, err.. bertambah jarang laa...

lama jugak lah aku ambik masa untuk siapkan tugasan aku ni.. hehe... (macam homework mase PMR laa pulak) kira2 pukul 4 laa baru terhasil satu post..
ini lah dia...
JUZ ME AND MYSELF...
Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

Tiada ulasan: