You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Khamis, 23 Disember 2010

aku bukan PELAKON.!!

salam & mornink.!
siyes pagi ni betul2 aku takde mood.
punya penat hati aku resah gelisah sebab takut result nak keluar hari ni.
kejap je lagi.. huhh.!!MyEm0.Com

oke2. just straight to the point.
korang suka tak bila kena paksa buadd something yang korang tak suka.?
aku rasa mesti ramai yang jawab TAK SUKA..!!
yeahh.! sama dengan aku. kita geng. haha.

ini soal hati & perasaan. memang susah untuk dipaksa-paksa.
aku bukan pelakon yang bole bermain dengan perasaan. i dont want to be a hypocrite girl. never.!! itu bukan sikap aku.
so, tolong lah. walaupon untuk kebaikan bersama. jangan paksa.!
lebih baek aku jadi diri sendiri sebab itu lah yang terbaek untuk diri aku.
sebab tu blog buruk ni pon aku letak nama JUZ ME AND MYSELF... for what.? sebab, err.
LU PIKIR LAH SENDIRI ..!! haha.

sekian sahaja coretan aku hari ini.
dan pesanan khas untuk korang semua.
kejap err..

L O A D I N G . . . . . . . . . . . . 100%

tadaa..!! ini dia. ingat err. ini bukan sebab nak larikan diri daripada kena tanya...
" linda, result dapat brape.? "
" mcm mana result PMR.? oke ke tak.? "
dan soalan2 yang sama waktu dengannye.
INGAT.! ini bukan untuk larikan diri.
sekadar mencari ketenangan jiwa.
tapi kalau result oke, insyaallah i'll be write something special to all my followers. oke.?
dont worry, just be happy.!! bubye. lebiu all.MyEm0.Com

JUZ ME AND MYSELF...

Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

Tiada ulasan: