You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Rabu, 15 Disember 2010

di-TAG sama aishah.!!

kali ni, aku ditag sama aishah atau nama glemer dia chaa.! thnx a lot my dearest friend.!! aku suke sngt2. :)

mehh baca mehh.! jgn malu2 pulak. hehe.

1.Apakah hobi anda?
hobi.? err. banyak glerrzz sbnr nyer. tp yang btl2 aku suka ialah MAKAN.!
aku suka mkn sbb aku suka cuba resepi2 baru.
sbb tu aku tak jakun bila nmpk mknan pelik2. haha.

2.Senaraikan tempat y anda ign pergi:

kalau dlm malaysia, aku teringin nak pergi GENTING HIGHLANDS. sdey kan sbb aku tak pnh menjejakkan kaki aku kat sana. tp kalau luar negara aku nak sngt2 pergi LONDON. sbb tmpt tu menjadi tmpt ptama yang aku tahu. kan london femes. haha.

3.Sikap positif y ada dlm diri an
da(&anda bangga dgn sikap itu)?
yeahh.! aku rasa sikap positif aku ialah mesra alam. haha. aku mesra dgn sspe pon.
aku mmg bangga dgn sikap aku tu wlaupon aku rasa kdg2 ada a little stupid dlm diri ni. tp, aku tetap bngga dgn diri aku.

4.Sikap Negetif anda?&pendapat anda.
sikap negetif.? err. aku suka nanges.!! hati aku sngt2 sensitif. untuk hal yg kcik pon aku sanggup buang airmata aku. aku tkde pndpt apa2 untk hal ni, korang ada.??

5.Sila Tag-kan 5 Blogger;

6.Sebab pilih mereka?

*baek hati.
*gempak.
*suka bg aku nasihat.
*cumel.
*mereka kwn baru aku.!!

JUZ ME AND MYSELF...

Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

2 ulasan:

Ezatty berkata...

thx kak . kne tag lgy :)
lebiu <3 . ahha XD

aku..linda :) berkata...

hehe. welcome dik. akak mmg suka meng-tag org ni. :)