You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Sabtu, 25 Disember 2010

hang out with lovely 3PK 2010

ini hot story.! mari datang baca. kesah hidup seorang aku, dia dan kamu dalam satu hari.
( hari ni ayat skema oke.? )

pukul 6.30pagi,
dengan semangat yang membara aku bangun lalu menuju ke bilik air untuk mandi.
segeralah aku bersiap-siap untuk pergi ke satu acara gempak.

pukul 9.25pagi,
merempit seorang diri ke rumah wanie @ luvely BFF.
melangkah dengan yakin dan gembira.
bersama-sama wanie, leeya dan juga fathiah.
menuju dan mencari kelibat kereta emak muzzamir syahiran yang bakal menumpangkan kami.

pukul 10.15 pagi,
tiba di destinasi yang dituju @ TAIPING SENTRAL *bangunan yang gah dimata aku.
sebelom merasmikan TS, kami berempat mengambil keputusan untuk menghidangkan sarapan pagi kepada cacing-cacing yang berdendang di dalam perut kami.
Food Court Tesco menjadi mangsa untuk kami bersantap.
sempat lagi posing-posing.

first picture with wanie.!

mereka juga minum-minum.

hidangan istimewa untuk wanie & leeya.
aku dan fathiah tumpang semulut. :)

yummy.! nikmat yang berbeza.
chit chat sebentar kemudian beredar.

pukul 10.40pagi,
mencari-cari rakan-rakan seperjuangan.
shahrul, muzzamir, asraf, hazim, nizam, navin, syakirah & faten afiqah akhirnya ditemui di McDonald.
buadd kecoh sebentar, semata-mata mintak duet nak beli tiket wayang.
AKU MASIH DARA menjadi pilihan mata kami.

pukul 11.15pagi,
tiket wayang suda ditempah khas oleh fathiah & wanie.
kami decide untuk pusing-pusing TS sebelom masuk panggung.
terjumpa sama aisha, shida dan eyma*adek aisha
carik port untuk posing gila-gila.
eyma akhirnya ditugaskan untuk jadik jurugambar kami tanpa gaji.!


thnx to eyma.

then, kami melangkah jauh lagi ke tempat posing yang lebey sesuai.
jom ikut.!!

lets go together.!

kami nak sampai dah..

sini port terbaru kami.!!



tengah syok-syok posing dengan kawan-kawan,
tetibe je datang segerombolan lelaki idaman malaya datang serbu port kitorang. haha.
siap offer snap-snap bersama.
abang Ali bersama nikon*kegemaran aku yang gempak.
abang Abu yang sangat peramah.!
dan abang-abang UNIVERSAL SQUAD..!!
nice to meet u all guys.

u all sporting gile-gile.!!

kamu baek hati wahai abang Abu.! :)

lepas chill-chill kejapp kat sini, kitorang pon blah la.
then pergi posing tempat laen pulak.



sebelom timbang, mari posing dulu.!!

ouhh my GOD.!! see berat & tinggi aku brape.?
41.5kg + 151.5cm
adakah ia stabil.? haha. ;)

lepas teruja-teruja dapat tahu berat aku,
kitorang semua pon masuk lah dalam panggung tu pukul 12 tengah hari.
AKU MASIH... DARA.!! :')

but, before masuk aku dengan leeya pergi toilet.
hajat di hati mahu posing-posing depan cermin. haha.
akhirnya, ini lah yang terjadik.!

with leeya..

trying to snap..!

sedar tak sedar, kitorang lewat 10minit.!! alamak, apa lagi, kelam-kabut masuk panggung.
sampai-sampai, nasib baek crite tu tak start lagi.
then kitorang berdua pon sit la sebelah-sebelah. memang patut pon, sape suruh masuk lambat.!

sedang asyik menikmati crite tu sambil melupakan kesedihan hati,
tetibe masuk 1 message from si dia.
dengan menggeletar tangan, aku pon bukak message tu slow-slow.
mata aku terus tertumpu pada ayat...
AQ LEPASKAN KO.!!
thats mean.? aku dengan dia putus.??MyEm0.Com
can't believe it.!
dengan segeranya, mengalir lah beberapa titis air mata..
of course sedih tapi.! untuk menggembirakan rakan-rakan aku, aku gagahkan jua untuk TERSENYUM.!! seberat mana pon dugaan & cabaran, aku kena terima.
*tak nak story pasal ni lagi oke.

sambung balek tengok crite tu sampai habes...
dalam pukul 2 kodd, baru la the end.!
hehe. lega, sebab dah sejuk glerr dduk dalam panggung. hampir-hampir je nak beku.
then, jalan-jalan lagi.!
posing-posing lagi sudah semestinya.!!





buadd muka chumell dengan fathiah.!!MyEm0.Com

lepas tu, teringat kat abang-abang Universal Squad.
kitorang pon pegi la cari-cari diorang.
then terjumpa kat belakang stage yang diorang buadd persembahan.
mula lah sesi suai kenal sebab tadi tak dapat sembang lama-lama.
sempat jugak mintak snap sama-sama sebelom balek.
*memang tak malu betol.! hehe.








itu lah mereka.!! nice to meet & know them.
for information, diorang ni dapat masuk final on 1st January 2011 nanti.
jom datang ramai-ramai kat Taiping Sental untuk support diorang.! mula pukul 2petang kodd, mengikut informasi yang diberi. *promote ni.

bila ada pertemuan, mesti ada perpisahan kan.?
so, kami semua terpaksa berpisah dengan kawan-kawan baru ni.
bubye Universal Squad.! congrate coz dapat masuk final & good luck for the final nanti.
u guys memang gempak.!! thnx a lot..

oke la, aku pon terpaksa mengakhiri kesah yang dah terlalu panjang lebar ni.
sebelom tu, doakan aku cekal & tabah menerima sebarang bentuk dugaan.
terima kasih..! semoga berjumpa di entry yang laen.
salam..

JUZ ME AND MYSELF...

Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

Tiada ulasan: