You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Selasa, 14 Disember 2010

FEEL FREE TO FLY CONTEST : BARANGAN BODY SHOP UNTUK DIMENANGI

bertemu kembali all.! hehe. tp kali ni bukan untuk memburuk2kan header aku tu ye.

kali ni aku ditag oleh kak syara yang baek hati. :) thnx a lot yeahh kak.
sbb apa ditag haa.? oh yeahh.! untuk contest yg hebadd dprd mr. F. sape tu ye.? korang pegi siasat sendiri laa. follow2 la blog dia. gempak tu.! :)

dan bila aku ditag, apa lagi. aku rase happy.! dpt join contest lg. haha. dah lah aku ni pemalas nak jengah2 blog org. tp follow2 ni aku suka. ngee~~ aku dah start merepek. oke2, balik kpd kesah sbnr...

( klik kat gmbr tu untuk maklumat kebih lanjut )

tetibe rasa menggedik lebih nak join. bole kan.? oke2, now. . .
see our action.! haha. sure lawak je.

HAPPY RAINING BIRDS

yiippiee.!! kami gumbira sekali. haha.
ini wktu jamuan kelas kitorang. cuba u all perhatikan btl2 gmbr ni. aku tersorok di belakang. sblah kwn aku yang pakai tudung maroon tu. that's mean dua dari kanan korang. sdey glerr laa..

apa2 pon, aku tetap bersyukur sbb gmbr ni ada.! so, aku bole join contest ni. hehe.

aku join ni pon tkde niat nak menang. ye lah kan. gambar ni biasa2 je. kalau mr. F nak bg menang pon bole jugak. i terima je. haha.
nak tahu apa hadiah nyer.?? tadaaa...!!!


1 x 1st Prize : Barangan THE BODY SHOP bernilai RM100.00

1 x 2nd Prize : Barangan THE BODY SHOP bernilai RM60.00

1x 3rd Prize : Barangan THE BODY SHOP bernilai RM40.00
(mengikut kata kak syara yang baek hati.)


best kan hadiah dia.? sesuai untuk aku.!
hehe. oke la korang. hopefully aku menang.! (harapan setinggi gunung ni.)
sebelum tu aku dgn baek hati nyer nak tag diorang ni.

i. zaty
ii. chaa
iii. kak nurul

good luck kpd korang.! doakan2 i jugak ye. hehe.

JUZ ME AND MYSELF...

Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

13 ulasan:

Ezatty berkata...

: alahh . tade gmba lompat2 lhaa . ahha . tape tape . ty try snap ! hoho :D . btw , thx tag :) !

aku..linda :) berkata...

tkpe dik. esk pagi, kalau ada matahari terbit bole snap.! hehe. gud luck ye. :)

chaa ;) berkata...

thx koz tag..i will tag u back..later.. wahaha..

wah Contest tu cam Menarik tetarik de BOM je..hu2..

hey..hey..
spe yg Capture gamba 'Flyingg in the Rain' kamu etu?
saya juga..ho~
tapi kesian gile wajah ang tak kelihatan.. GOOD LUCK dearest!!

mr.F berkata...

pic dh style...cume caption terlebih sudah...nk 3 words je...hope dpt edit n comment balik ye =)

ilman hizami berkata...

yg penting korang
lompat dlm ujan...
curlasss sgt...
:D

aku..linda :) berkata...

chaa.! welcome beb. thnx balek kat unk coz wish good luck unutk kami. hehe.

mr. F : ye ke.? alaa. oke2. nnti saia edit balek then bg link nye skali. oke.

ilman : thnx yaww.! tp gmbr nmpk mcm serabai je. haha.

mr.F berkata...

ok proceed

aku..linda :) berkata...

thnx mr. F. :)

KizZ berkata...

hehe...style lah gambar lompat uh..
gud luck yah!

jom sini,
www.kizgarden.blogspot.com

datang tau

Hazwan Hakim berkata...

wah...cntik lompatan..

aku..linda :) berkata...

kizZ : thnx ye. jom la join jugak. :)
hazwan hakim : thnx untuk kamoo jgk.!!

sue. berkata...

nice picture dear.....mudah2an menang na...

aku..linda :) berkata...

err, thnx sue.! amin. :D