You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Sabtu, 4 Disember 2010

jelezz sangat sehh..!!

hari ni aku mulakan lah sesi ber-blogging aku ni pada pukul

L O A D I N G.....

alamak.! tak sempat nak tgk jam laa. sory erk.? :)

al-kisah nyer macam ni,
aku mulakan la mcm biasa sesi ber-blogging aku dengan menziarahi pusara.. eh, silap. bukan pusara tapi blog dehh.! hehe. (saje nak buadd lawak bengong hari ni)

first blog yang aku pasti akan terjah dulu ialah. . . .

( oppss.! sori kak, ter-promote blog akak la pulak. hehe. )

aku rasa semua crite dia aku tak pernah tinggal sejak aku mula ber-blogging ni. sampaikan post2 dia yag terdahulu pon aku bole u-turn balek. memang gempak crite2 dia beb.! aku suka. blog dia pon cumel sngt2. sbnrnyer aku tak ingat macam mana aku bole jumpa dengan blog dia ni.

second blog pulak ialah. . . .


( aku suke pic dia nih, sbb tu sengaja nak promote. sory jugak ye kak.! )

actually aku suka cara dia dress.! menarik sngt. timbul pulak niat dalam hati nak dress macam dia tapi of coz tak bole sbb aku KANAK2 REBINA lagik.! :) crite2 akak ni pon menarik hati aku. dia always crite yang best2 pasal hidup dia. bak kata aku larh, GEMPAK SEHH.!! haha.

blog yang seterusnya pulak ialah. . . .


blog si Teacher Shara ni aku baru jumpa hari ni. kira baru sngt2 tapi aku dah tertarik. cantik
menarik tertarik kau memang DEBOMM.!! ( lagu apa eh tajuk dia.? tak ingat sehh..!) aku suka sngt design blog dia. sejuk je mata memandang. tak percaya, g tgk sndiri larh.! hehe.

then, aku terserempak lagik dengan blog yang lebey kurang mcm blog si teacher shara ni.

( amacam.? ada gaya pengantin tak.? hehe. )

blog akak ni pon aku suka sngt2 sbb tagline dia yang GEMPAK SEHH tuh. hehe. "HARI-HARI HATI MAU SENANG". cey wahh.! hati aku mcm tu kerr..? tak la kodd.! isi2 kandungan dalam blog dia pon menarik. warna pink gitu lorh.! haha. eh, tapi sejak bila aku suka PINK.? omg.! ini tak bole jadik. aku tak nak jadik pinky gurls.! haha.

and for the last blog is. . . .



sekali tengok gambar dia sebijik macam muka MAYA KARIN.! alamak, btl ker Maya Karin nih.? ke aku silap org.? wahai cik linda oii.! kau mmg salah org la. ini nama dia ACHA MAHFAR. bukan MAYA KARIN kau tuh.! pe la. lain kali selidik habes2 faham.? hehe. sory sehh.! haa. aku suka sangat dengan muka akak nih. dia cumel+cantek+anggun & sewaktu dengan nya. hehe. mungkin sbb aku terlalu obses dengan Maya Karin aku tu kodd.! :) kisah blog akak ni baru je aku tengok sikit2. tak sempat nak meneroka lama2 sbb. . . . . .


aku JELEZZ.! yeahh, aku tegaskan sekali lagik ye, aku JELEZZ tgk blog org lain yang lagi+lagi+lagi CANTEK...!! sbnrnye sambil promote nih, aku ada jugak tersimpan perasaan JELEZZ terhadap diorg punya blog ni. diorg punya blog amat amat amat mengikuti naluri keperempuanan aku ni. ceett... porrah.!! KEPEREMPUANAN konon. bhaha..!

aku cuma berharap apabila aku dewasa kelak, aku akan berjaya menghasilkan satu blog yang amat mengancam untuk tatapan korg semua.! kalau sesiapa yang sudi mengajar aku untuk menceriakan+mencumelkan+menganggunkan lagi blog aku ni, dipersilakan dengan segala hormatnya ye.! tapi, syarat yang paling penting mesti ada KEPEREMPUANAN aku tu ye.! haha.

oke la all. aku perlu mengakhiri kesah jelezz menjelezz ni. ( perosak bahasa betol la aku ni ) sampai berjumpa lagi di post yang akan datang. jgn lupa la ye pegi menziarahi blog2 diorg ni sbb blog2 diorg ni antara blog2 kesayangan aku tau.! :)

JUZ ME AND MYSELF...

Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

2 ulasan:

Acha Mahfar berkata...

hey linda sy yg cantik lg comell
semua yg ade dmuka dunia ini cantik2
dan dihiasi dgn pelbagai kelebihan mahupun kelemahan..
jadi kita kena bersyukur dgn apa yg kita ada
dan terus berusaha memajukan diri dgn cara tersendiri ;)
blog awak best tau. lagu best,
tuannye sgt2 baik hati :) syyggg linda <3

aku..linda :) berkata...

hello kak acha! thnx sngt2 oke. happy gler sbb dpt knl2 dgn akak. thnx jugak ats nasihat yang diberi. linda btl2 hargainya. :)