You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Rabu, 29 Disember 2010

join contest balek.! MIRROR OH MIRROR.!

salam u all.!
hehe. hari ni mood aku oke sangat2.
sebab aku dapat takhluki lappy malam ni.
semua orang pegi tengok bola kat tv.
aku sorang je yang tak minat tapi aku tetap support Malaysia oke.!!
GO MALAYSIA GO.!!

oke, setelah berabad-abad *ceyy, berabad konon.! aku tak join contest..
kali ni aku kembali dengan contest yang best.!

Contest :: MIRROR OH MIRROR.!
*klik kat gambar tu tau kalau korang teringin gilerr nak join.!

actually aku tak banyak posing-posing depan cermin.
rasa macam buruk je. haha.
tapi, aku ada lah dua koleksi gambar depan cermin ni.
untuk permulaan.. ni gambar jadik taruhan

*sory, quality gambar low laa.

err, amacam.? nampak macam tak chumeell je.
siyess mehh.!! aku memang tak reti posing depan cermin.
sekarang dalam proses pembelajaran. :p

time to bagi pandangan terhadap blog Siti | Wardah
:: blog kamu chantek.! setiap hari kalau i takde kerja, i always jelajah blog u even senyap2.
hehe. suka header u yang gempak itu.! *coz ada nikon.!
i memang tak penah tegur u atau komen2 kat blog u.
tapi, i suka blog u yang ala-ala pinky tu. so sweet.!!
*ini puji ikhlas punyerr tau. tak tipu mehh.!!

dan sekarang, aku nak tag...
sesape je lah yang terbaca blog aku ni.!! lebey dari sorang kan.? bole err owner contest.??
oke, thats all from me now.!
doakan kejayaan aku..!! bubye..

JUZ ME AND MYSELF...

Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

4 ulasan:

Siti Wardah berkata...

Salam , wah ! x sangka plak awk suka ngan header tu . haha
anyway tq ya ! good luck untuk awk :)

Practice make perfect ! rjin2 la gmbr kat cermin . hahaha

aku..linda :) berkata...

wkmslm. err, actually dah lama dah admire dengan header macam tu. :D
thnx jugak sbb buadd contest ni. kalau tak, takde nyer nak join contest dah.
insyaallah, lepas ni nak rajen2 lagi posing depan cermin. buadd muka tak malu je. hehe. :p

Siti Wardah berkata...

sama2 . haha
buat2 x tau malu jew la :D

aku..linda :) berkata...

hehe. will try satu hari nanti. :p