You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Selasa, 7 Disember 2010

mehh ramai2 join contest cik siti.! :)

salam all readers.
rase2 nya tak tlambat lagi kan aku nak wish
SALAM MAAL HIJRAH untuk korang semua.
semoga tahun baru ni akan jadik tahun yang lebih bermakna dalam hidup kita semua. amin.

straight to the point oke. actually aku nak promote satu contest kat korang semua.
contest ni nampak macam menarik je. tajuk contest ni ialah. . . .
hehe. nampak mcm gempak tak.? (aku ni tak abes2 dengan tagline gempak aku kan.?hehe. )
aku bukan apa, aku berani mempromote kan contest ni kat korang semua sebab aku yakin.! seyakin-yakin nya yang korang mesti+wajib, ada bff kan.?( takde sunat2.haha.)
so, ini la masa nya korang nak bagi kawan2 korang femes skali kan. tak kan korang je nak femes.?

korang cuba lah join contest ni. mybe best. tapi aku rasa GEMPAK SEHH.!! haha.

aku pon ada jugak gambar2 bff aku. banyak tak terhingga. aku rasa diorg ni la the most gempak bff untuk aku. mcm2 yang kitorg dah share. mcm yang aku cakap kat entry aku terdahulu, kitorg pegi tandas pon sama2 tau.! jgn tak pcye. skolah tu kitorg punya. haha. bff aku ni ada 7org semua nya. kitorg start jadik bff ni masa aku form2. waktu tu aku baru je pindah skolah baru. dunia waktu tu terasing glerr la. nsib baek ada diorg ni. aku terus enjoy my world sampai tak ingt dunia. haha. even kitorg banyak kali gduh ( tp tkde la sampai tarik2 tudung ehh.!) kitorg still berbaek tau. sampai tubuhkan nama kumpulan. dulu la, nama kumpulan kitorg WONDERGURLZ (fathiah, afiqah, suhazlia, syakirrah, sharifah, syazwani dan linda) tapi sejak wondergirl btul2 dah muncul diorg tukar la jadik SIXTHCLOZE. sbb apa six.? sebab ada 6 la. tp aku tak termasuk coz aku tarik diri. sebab nya tak pyh crite la kodd. buadd malu je sehh.! haha.
kitorg tak penah tgkp gmbr bersama tujuh2 org, kdg2 si A tertinggal, kdg2 si B tercicir. haha. sebab tu gambar kitorg tkde yang lengkap. ada je cacat sket. nah.! untuk tatapan korg sekali gus untuk aku join contest cik siti ni, aku bagi la korg tgk gmbr bff aku ehh. :)

ni la diorg. hehe. aku lupa, aku pnh tgkp gmbr skali dgn diorg semua. tujuh2 ada tp yang sorg tu (fazlin) bkn geng aku. dia ada geng lain. dia saja nak interframe kat situ. fazlin tu tetap kwn aku jugak.!


yang ni pon geng aku jugak. yang td la ni. tapi fathiah takde. dia pegi kelas KH wktu ni. coz dia sorg KH pilihan 4. kitorg semua ni KH pilihan 2. lgpon waktu ni chekgu tsyg kitorg cuti, sbb tuh kitorg posing habes.! haha. tambah2 pulak waktu ni sehari sebelom bufday aku. sbb tu la ada bnyk hadiah kan ats tu.? siap ada cadbury lagi. thnx yeahh suhazlia coz bagi cadbury feveret aku. :)


tree girls sehh.! :)

jadik model dinding kjap. nak kata lah lukisan tu kitorg buadd. haha.

gadis cermin mata.! time hari kantin pon sempat posing. siap pakai baju kelas lagi tuh. nak promote baju la tuh.! haha.

with wanie cyunk.! atas simen dlm kelas pon sempat lagi kitorg ni. :)

wanie again.! haha. sempoi sngt dia ni. otak pon gila2 mcm aku gak. haha.

aku dgn fathiah ni tgh sakit dagu wktu posing ni. sbb tu tgn tu duk gatai pegang dagu. haha. sory err fat.! joking2. :)

twin ke beb.? ramai yang kata mcm tu sehh. aku suka! tak penah rasa ada twin. hehe.

kabur la pulak.! hehe. with afiqah & wanie. kat taman sains skolah kitorg ni. dlm proses baek pulih gitu.! haha. :)

oke la all. sekian saja untuk kali ini. aku tak larat nak tulis bnyk2. kpd cik siti yang anjurkan contest ni, jgn lupa bg award kat i tau. haha. gurau2.! :)
bubye all. daa. . . ! ! !

JUZ ME AND MYSELF...

Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

4 ulasan:

Siti Noraisyah berkata...

Ok, LULUS! Heee... ^^ Thanks sbb sudi join. Tgu makluman pemenang drpd Siti ye.. Gud Luck!

Aisyah AR berkata...

waahh!! ramainyer kawan dia....huhu..skeeee tgk!!!

good luck dear!!! teheee..

aku..linda :) berkata...

cik siti > thnx yaww.! saia di sini sabar menunggu.
aisyah AR > thnx jugak ye sbb sudi baca entry saia. :)

NUR NAIM BT GHAZALI berkata...

visit u dari contents cik manis.hehe
gud luck k