You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Sabtu, 18 Disember 2010

nak 23 Disember jugak.!!

kecemburuan kini terserlah.
apabila ramai yang buadd entry psl 23 Disember 2010.
for what.? mesti ada yang tertanya2 a.k.a penasaran ( bak kata orang indonesia donk.! )

oke2, lets go to the point.
23 Disember 2010 merupakan tarikh keramat untuk budak2 form3 2010 sbb diorang + aku suda berperang habis2an menggunakan senjata yang paling berharga iaitu OTAK.!!
di situ, terserlah la keGENIUSan atau kePANDAIan atau keBODOHan atau keKURANG CERDIKan diorang & aku.

oleh itu, kemenangan atau kekalahan yang akan diperoleh.?
yeahh.!! 23 Disember ini detiknya.
bagi aku.? of coz tak saba. dari hari tu lagi asyik tnye2.
"weyh korang, bila result nak keluar.?"
kwn2 aku pon rasa2 nyer dah naek meluat dah sbb kena dgr soalan yang sama.

tapi, aku telah membuktikan satu kebenaran.
dan kini kebenaran itu sudah diungkap.
jengg jengg jengg.!!

yippiee.! aku bangga berkhimat untuk diorang. haha.
wlaupon pertolongan ini tidak lah seberapa, tapi kembang kempis kempus jugak la bila kena puji.

oke kwn2 seperjuanganku. . .
detik yang ditunggu bakal tiba. suda bersediakah kamoo semua.?
haha. bolos saje dinding itu..!!
itu saja.!! detik demi detik. . .
aku doakan aku & korang get a GEMPAK result for PMR 2010.!!
amin...

*merapu bnyk kan.? sbb LAPAR...!!

JUZ ME AND MYSELF...

Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

Tiada ulasan: