You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Rabu, 15 Disember 2010

'PEACE CONTEST' by EZAN IDMA

contest lagi.!! bhaha. :)
sejak2 ni aku suka join contest2. ye la kan, menghitung hari untuk aku duduk kat dpn lappy ni. tak lama lagi, mgkn susah aku nak update kesah2 terkini.
aku nak terbang jauh dari sini.!!
FLYING FAR AWAY...!!!
haha.

kali ni, untuk kali ketiga nye. aku join contest. . . .

'PEACE CONTEST' by EZAN IDMA

(klik kat tajuk tu kalau korang pon nak join tau.!)


tadaa.!! ini la dia. hehe. err.

( tarikh kat gambar tu salah tau.!! )

hehe. ni gambar piece yang aku rasa paling syok sendiri.! tgk la, kwn2 aku tgh tgk org maen netball, aku pulak sempat lagi posing+piece-ing. tgh2 panas pulak tu. mmg tak sedar diri btul. haha. tarikh sbnr nyer aku tak ingt bila tp yang aku tahu wktu ni lps PMR.
amacam.?? terserlah kan ketidak warasan aku!! haha.

oke, now masa nyer untuk aku jadik baek hati. wahh.!! terbesar suda.!!
aku nak tag diorang ni pulak.


JUZ ME AND MYSELF...

Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

4 ulasan:

EZAN IDMA berkata...

tq join.. goodluck :)

aku..linda :) berkata...

thnx. :)

chaa ;) berkata...

na join gak lahh hahahaha

aku..linda :) berkata...

mari join.!! meriahkan peace contest ini.!! :)