You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Sabtu, 4 Disember 2010

rindu FACEBOOK..!

rasa macam dah setahun tak online facebook. hurmm. betapa sakit nya jiwa ini menanggung rindu yang teramat sangat. mesti dah bermacam-macam gosip baru yang aku tertinggal.

tapi, aku mesti tetapkan pendirian. no more FACEBOOK in my life. mungkin satu hari nanti aku akan online balek facebook tu tapi not sure bila. just wait & see la.

aku buadd semua ni bukan untuk diri aku tapi untuk org2 disekeliling aku. aku tak nak disakiti berulang kali. aku bukan Barbie Doll yang bole korg semua tunggang terbalek kan. aku manusia yang punya perasaan. aku terima jika ini yang ditakdirkan untuk aku. ( ayat jiwang sudah mari.! )

apa2 pon, kepada rakan2 aku yang duk meng-facebook kan diri anda, aku miss korg sangat2. teringin nak online balek tp. . . . just waiting yeah friends. :)

kepada jantung hatiku yang tersayang, mungkin kamo0 tak akan baca langsung ayat2 yang kamo0 rasa GEDIK ni, tapi saia ikhlas sangat2 yang saia always miss kamo0. kamo0 jugak always berada di hati saia. saia sentiasa maafkan apa jua kesalahan kamo0. saia cuma ingin kan PUJUKAN daripada kamo0. itu saja. saia tak pernah mintak lebey. :'(

JUZ ME AND MYSELF...

Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

Tiada ulasan: