You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Rabu, 29 Disember 2010

semakin malas berblogging.!

hi, assalamualaikum.

penyakit malas datang kembali. haha.
dulu masa mula-mula blog aku ni diwujudkan, punya rajin la aku jelajah satu-satu blog orang.
tapi sekarang, orang nak singgah kat blog aku pon dah susa. haha. padan muka kau linda.!
err, semakin hari semakin takde idea nak buadd entry baru, nak join contest & bla bla bla...

kadang-kadang jemu jugak asyik baca post yang sama je. takde apa yang menarik.
memang lah blog ni tempat luahan hati tapi sampai hati pon dah tak tahu nak kata apa.
merepek banyak kan.? orang dah kehabisan idea memang macam ni.
so, korang layan je lah aku ni err.

ada jugak terfikir-fikir, macam mana lah peminat blog tegar ni bole buadd entry-entry yang
gilerr gempak.? followers-followers dirorang pon tak bosan bila jalan-jalan kat blog diorang.
tapi aku sekarang ni dah kes parah.! bole masuk ICU tau. hehe.

satu lagi kes, shout box aku pon dah tak nak bergerak dah. demam kodd agaknya.!
kalau tak dulu, selalu je ada mesej-mesej yang aku bole balas.
adakah blog aku dah semakin buruk.? perlukah diperbaiki.?
aku nak buadd header baru, tapi... entah. nak kena tempah-tempah lagi.
err, krisis kewangan. pusing dehh.!!

kejapp, adakah ini pengakhiran untuk blog aku.?
blog aku dah tamat tempoh kodd. kena tutup blog ni.?
tak payah berblogging. easy right.? huhh.!!

aku nak jadik macam dulu.! rajin jengah-jengah blog orang.
selalu komen-komen. dapat buadd entry best.
idea mencurah-curah. *bukan mencurah air atas daun keladi tau.!
err, stop now linda.! kau dah takde idea. kau bukan generasi hebadd.!!
haha. oke, babai..!

JUZ ME AND MYSELF...

Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

Tiada ulasan: