You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Isnin, 27 Disember 2010

sila vote.! ini untuk UNIVERSAL SQUAD..

mornink all.!! salam..
hari ni nak mintak pertolongan daripada kawan-kawan blogger.
nak mintak korang semua tolong vote untuk group UNIVERSAL SQUAD ni.
diorang dapat masuk final untuk 1 Malaysia Floor King Competition 2010.
group ni dapat masuk dalam 12 finalist akhir.!
dengan rasa hormatnya, aku nak mintak korang tolong vote oke.?
cara nye senang je,
klik link ni....
then, klik button like. kat gambar macam kat atas ni atau mana-mana je lah yang korang jumpa button like.!
entry ni khas untuk UNIVERSAL SQUAD sahaja oke.?
then korang tolong promote kan benda ni kat kawan-kawan korang.
tak kesah la nak post kat wall facebook ke, myspace ke, buadd entry kat blog ke tak pon paling gempak pergi buadd iklan kat tv atau surat khabar. hehe. mana-mana pon tak kesah asalkan korang vote oke.?

untuk pengetahuan korang,
UNIVERSAL SQUAD akan bertanding pada 1 Januari 2011 kat Taiping Sentral tau.!!
jangan lupa tarikh tu. kalau bole, datang lah ramai-ramai untuk support diorang.
bawak sepanduk pon bole.! haha.

oke la, jangan lupa pesanan keramat aku ni tau.!! thnx & bubye..

JUZ ME AND MYSELF...

Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

Tiada ulasan: