You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Isnin, 27 Disember 2010

susah hilang semangat hidup.pulihkan balik.?macam mana.?

salam.. sihat korang semua.? alhamdulillah, aku kat sini pon always sihat walaupon kadang-kadang sakit hati. :) err, for what nak sakit-sakit hati kan.? senang je ubat sakit hati ni.
BUNUH DIRI.!!MyEm0.Com haha. awas, jangan tiru statement stupid ini.!!

oke, lets go to the point.
sejak aku secara rasminya clash 25 Disember 2010, rasa-rasa mesti korang pelik kan.?
tak rasa sedih ke.? kecewa ke.? macam nak mati ke.?
err, bohong.!! kalau takde tu semua.
of course la kan.?? mesti + wajib ada perasaan-perasaan macam tu.
masa tengah blogwalking, lagi lah rasa sedih yang teramat.!
mana tak nyer, rasa-rasa ramai pulak yang write about love time aku tengah...
frust menonggengMyEm0.Com ni.
ada tips cinta la, maksud cinta la & so on la..

bukan salah korang nak write something about love kan.? blog korang, so its up to u all la.
tapi, entah...
rasa macam nak melalak je kuat-kuat depan lappy ni.
lagi-lagi tadi, pergi lah jalan-jalan kat fb si dia.
siap post kat wall tu.!


untuk si dia:
awak, saya tak suka carik pasal dengan awak.
saya hormat awak. saya terima keputusan awak mintak putus dengan saya.
tapi, bukan macam ni yang saya nak.
patut ke bermusuh-musuhan.?
kan lebih baik kita buadd macam biasa.
tak perlu besar-besarkan hal macam ni.
kita tak ditakdirkan hidup bersama.
mana ada cinta waktu sekolah kekal.?
semua tu tipu.! saya dah ikhlaskan awak pergi.
tanpa sebarang dendam di hati. tapi awak, saya tak nak jadi musuh awak.!
cukuplah awak, kita berhenti sampai sini.
bukan saya yang minta perpisahan sebegini...
sampai hati awak..MyEm0.Com terima kasih awak...!!

err, terus meleleh airmata bila tengok si dia tulis macam tu kat wall fb dia.
tak sangka dia sanggup doa macam tu untuk aku.
tapi, apa-apa pon terima kasih sangat-sangat pada si dia...
berakhir lah episod cinta aku.
now, episod CITA-CITA akan menjelma. insyaALLAH...

JUZ ME AND MYSELF...

Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

6 ulasan:

chaa ;) berkata...

sedihhnyee... dah la letak background lagu sedih..
linda.. ang KUAT..
mkn lah biskut tiger byk2 ye..
supaya lebih kuat lagi..
haha..

aku..linda :) berkata...

haha. tu la pasal. tragis kan kesah chenta kami.? err... btw, thnx ya sahabadd.!! kamu memahami saya. lebiu.!! <3

chaa ;) berkata...

hu2. xpe.
km doakan ang jumpe y lebih baik ye.
jgn sedih.
ang kan rawk ! ^^

aku..linda :) berkata...

haha. kami rock ehh.? err, insyaallah tak kan jumpa dah pengganti dia. :p

sue. berkata...

nape ni..xmau sedih2 na.....erm...senyum larh sikit...

aku..linda :) berkata...

sue, sedih la. kena tinggal. hehe.
btw, thnx bagi kata2 semangat.