You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Jumaat, 31 Disember 2010

terima kasih chekgu.!

hi, assalamualaikum.

ni nak story sikit. korang tahu kan aku dapat 8A dalam PMR hari tu.*dengan bangganyer kejapp.
then, 32 orang students dalam kelas aku pon dapat result yang cemerlang dalam subjek BM.
chekgu BM aku lah orang yang paling gumbira sekali. haha.
secara rasminya hari ni beliau buat jamuan untuk kitorang.
suka sangat aku bila sebut pasal jamuan kan.? yela, bila lagi nak dapat makan sama2. hehe.

so, hari ni.. bia gambar je lah yang menceritakan detik-detik indah kitorang waktu makan tadi.
lets see...!!!

fazlin & atikah hassim together.!
korang chumeell doe.!! tak tipu punyerr...

jarang aku dapat posing dengan cik afiqah sorang ni. thnx a lot ya friend.!!

haa, muka-muka 8A tau diorang ni.! sila pilih yang mana satu untuk dijadikkan...
CHEKGU ya.!! haha.

saje je aku posing mata ke tempat laen. nak nampak kelainan la konon-kononnyerr..

tengok.! badan aku suku je pon yang nampak. ni kerja atikah hassim lerr.. hehe.

tadaaa..!! makanan dah terhidang. saba ye guys.! :)

kami HAPPY sebab dapat makan free.!! hehe..

sesi bergambar lepas kekenyangan.!

arizal tengah dok bodek chekgu tu. haha..

my cyunk.! *not less oke.!!


acap dengan hazim malu-malu ayam masa ni. :')

diorang happy bertiga.! gelak sakan..

ya.! ini calon menantu terbaek dari ladang. haha..
rajen kan anak chekgu sorang ni. :)

snap curik-curik wajib ada oke.! sory guys..

ini hawa yang sememangnyerr PEMALU.. :)

gosip-gosip *pencuci mulut lepas makan..

err, lelaki idaman malaya maybe.??
love-love korang semua laa..!!MyEm0.Com

posing with my cyunk perkara wajib.!!
suka pokok ni.. *kesian kamu pokok..

yeahh.. 3PK always the best.!!

one more time.! peace..!!

tukar gaya pulak.! hehe..
actually bukan semua budak-budak 3PK yang datang.
ini je lah muka-muka yang dapat makan free.. hehe.
thnx a lot to Puan Hafizah sebab buat jamuan ni untuk kitorang.
never forget our moments together.!!

tamatlah kesah hari ni..
bubye..!!

JUZ ME AND MYSELF...

Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

Tiada ulasan: