You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Ahad, 5 Disember 2010

tinggal kenangan. :'(

rasa macam baru je kenal korang.!
siyess mehh.! tak tipu punye.
aku betul2 rindu dengan kenangan yang tercipta selama 2tahun perkenalan kita.
aku teringin sangat2 nak berposing dengan korang mcm dulu.
sweet sangat2 waktu tu. :)
tapi, mungkinkah semua itu berulang kembali.?
posing with my friend+enemy manja2 nur fathiah :)



at taman sains SMKTP.! wif wanie cyunk.! :)


pokok is our favourite place to posing.! haha.
that's us.! suhazlia, wanie & me. :)


dalam kelas kitorang larh.! 3PK the best.
from front > sharifah, fathiah, linda, afiqah, karthiayeni, wanie & atikah.
thnx to suhazlia coz be our photographer.! :)

actually, aku betul2 rindukan saat2 macam ni. dapat gelak sama2, maen sama2, makan sama2, lepak sama2, sampaikan nak pegi tandas pon pegi sama2 tau.! :) mmg best. kita buadd sekolah tu mcm kita punye je. tapi tak kesah la. janji GEMPAK SEHH.! haha.

kalau la diberi peluang untuk aku putarkan masa balek, aku teringin nak pergi balek waktu2 kita bersama. dan aku akan pastikan takde satu pon pergaduhan yang tercetus antara kita. kita akan bahagia bersama. tapi, semua tu hanya angan2 mat jenin aku je. tak akan dapat jadik kenyataan melainkan ada lagi aktiviti2 MELETOP macam ni.

apa2 pon, aku tetap rindukan all 3PK members 2010. semoga kita dapat berjumpa lagi.!

JUZ ME AND MYSELF...

Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

Tiada ulasan: