You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Jumaat, 31 Disember 2010

terima kasih chekgu.!

hi, assalamualaikum.

ni nak story sikit. korang tahu kan aku dapat 8A dalam PMR hari tu.*dengan bangganyer kejapp.
then, 32 orang students dalam kelas aku pon dapat result yang cemerlang dalam subjek BM.
chekgu BM aku lah orang yang paling gumbira sekali. haha.
secara rasminya hari ni beliau buat jamuan untuk kitorang.
suka sangat aku bila sebut pasal jamuan kan.? yela, bila lagi nak dapat makan sama2. hehe.

so, hari ni.. bia gambar je lah yang menceritakan detik-detik indah kitorang waktu makan tadi.
lets see...!!!

fazlin & atikah hassim together.!
korang chumeell doe.!! tak tipu punyerr...

jarang aku dapat posing dengan cik afiqah sorang ni. thnx a lot ya friend.!!

haa, muka-muka 8A tau diorang ni.! sila pilih yang mana satu untuk dijadikkan...
CHEKGU ya.!! haha.

saje je aku posing mata ke tempat laen. nak nampak kelainan la konon-kononnyerr..

tengok.! badan aku suku je pon yang nampak. ni kerja atikah hassim lerr.. hehe.

tadaaa..!! makanan dah terhidang. saba ye guys.! :)

kami HAPPY sebab dapat makan free.!! hehe..

sesi bergambar lepas kekenyangan.!

arizal tengah dok bodek chekgu tu. haha..

my cyunk.! *not less oke.!!


acap dengan hazim malu-malu ayam masa ni. :')

diorang happy bertiga.! gelak sakan..

ya.! ini calon menantu terbaek dari ladang. haha..
rajen kan anak chekgu sorang ni. :)

snap curik-curik wajib ada oke.! sory guys..

ini hawa yang sememangnyerr PEMALU.. :)

gosip-gosip *pencuci mulut lepas makan..

err, lelaki idaman malaya maybe.??
love-love korang semua laa..!!MyEm0.Com

posing with my cyunk perkara wajib.!!
suka pokok ni.. *kesian kamu pokok..

yeahh.. 3PK always the best.!!

one more time.! peace..!!

tukar gaya pulak.! hehe..
actually bukan semua budak-budak 3PK yang datang.
ini je lah muka-muka yang dapat makan free.. hehe.
thnx a lot to Puan Hafizah sebab buat jamuan ni untuk kitorang.
never forget our moments together.!!

tamatlah kesah hari ni..
bubye..!!

JUZ ME AND MYSELF...

Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

Rabu, 29 Disember 2010

join contest balek.! MIRROR OH MIRROR.!

salam u all.!
hehe. hari ni mood aku oke sangat2.
sebab aku dapat takhluki lappy malam ni.
semua orang pegi tengok bola kat tv.
aku sorang je yang tak minat tapi aku tetap support Malaysia oke.!!
GO MALAYSIA GO.!!

oke, setelah berabad-abad *ceyy, berabad konon.! aku tak join contest..
kali ni aku kembali dengan contest yang best.!

Contest :: MIRROR OH MIRROR.!
*klik kat gambar tu tau kalau korang teringin gilerr nak join.!

actually aku tak banyak posing-posing depan cermin.
rasa macam buruk je. haha.
tapi, aku ada lah dua koleksi gambar depan cermin ni.
untuk permulaan.. ni gambar jadik taruhan

*sory, quality gambar low laa.

err, amacam.? nampak macam tak chumeell je.
siyess mehh.!! aku memang tak reti posing depan cermin.
sekarang dalam proses pembelajaran. :p

time to bagi pandangan terhadap blog Siti | Wardah
:: blog kamu chantek.! setiap hari kalau i takde kerja, i always jelajah blog u even senyap2.
hehe. suka header u yang gempak itu.! *coz ada nikon.!
i memang tak penah tegur u atau komen2 kat blog u.
tapi, i suka blog u yang ala-ala pinky tu. so sweet.!!
*ini puji ikhlas punyerr tau. tak tipu mehh.!!

dan sekarang, aku nak tag...
sesape je lah yang terbaca blog aku ni.!! lebey dari sorang kan.? bole err owner contest.??
oke, thats all from me now.!
doakan kejayaan aku..!! bubye..

JUZ ME AND MYSELF...

Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

penawar hati.? suda jumpa.!!

ini dia.! baru jumpa tadi.
thnx to Zulhelmi Mohd Isa coz upload ayat ni dalam fb kamu.

amin..

yeahh.!! dah dapat penawar hati yang paling sesuai.
now, masa untuk tenangkan diri.
bubye.!

JUZ ME AND MYSELF...

Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

semakin malas berblogging.!

hi, assalamualaikum.

penyakit malas datang kembali. haha.
dulu masa mula-mula blog aku ni diwujudkan, punya rajin la aku jelajah satu-satu blog orang.
tapi sekarang, orang nak singgah kat blog aku pon dah susa. haha. padan muka kau linda.!
err, semakin hari semakin takde idea nak buadd entry baru, nak join contest & bla bla bla...

kadang-kadang jemu jugak asyik baca post yang sama je. takde apa yang menarik.
memang lah blog ni tempat luahan hati tapi sampai hati pon dah tak tahu nak kata apa.
merepek banyak kan.? orang dah kehabisan idea memang macam ni.
so, korang layan je lah aku ni err.

ada jugak terfikir-fikir, macam mana lah peminat blog tegar ni bole buadd entry-entry yang
gilerr gempak.? followers-followers dirorang pon tak bosan bila jalan-jalan kat blog diorang.
tapi aku sekarang ni dah kes parah.! bole masuk ICU tau. hehe.

satu lagi kes, shout box aku pon dah tak nak bergerak dah. demam kodd agaknya.!
kalau tak dulu, selalu je ada mesej-mesej yang aku bole balas.
adakah blog aku dah semakin buruk.? perlukah diperbaiki.?
aku nak buadd header baru, tapi... entah. nak kena tempah-tempah lagi.
err, krisis kewangan. pusing dehh.!!

kejapp, adakah ini pengakhiran untuk blog aku.?
blog aku dah tamat tempoh kodd. kena tutup blog ni.?
tak payah berblogging. easy right.? huhh.!!

aku nak jadik macam dulu.! rajin jengah-jengah blog orang.
selalu komen-komen. dapat buadd entry best.
idea mencurah-curah. *bukan mencurah air atas daun keladi tau.!
err, stop now linda.! kau dah takde idea. kau bukan generasi hebadd.!!
haha. oke, babai..!

JUZ ME AND MYSELF...

Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

Isnin, 27 Disember 2010

susah hilang semangat hidup.pulihkan balik.?macam mana.?

salam.. sihat korang semua.? alhamdulillah, aku kat sini pon always sihat walaupon kadang-kadang sakit hati. :) err, for what nak sakit-sakit hati kan.? senang je ubat sakit hati ni.
BUNUH DIRI.!!MyEm0.Com haha. awas, jangan tiru statement stupid ini.!!

oke, lets go to the point.
sejak aku secara rasminya clash 25 Disember 2010, rasa-rasa mesti korang pelik kan.?
tak rasa sedih ke.? kecewa ke.? macam nak mati ke.?
err, bohong.!! kalau takde tu semua.
of course la kan.?? mesti + wajib ada perasaan-perasaan macam tu.
masa tengah blogwalking, lagi lah rasa sedih yang teramat.!
mana tak nyer, rasa-rasa ramai pulak yang write about love time aku tengah...
frust menonggengMyEm0.Com ni.
ada tips cinta la, maksud cinta la & so on la..

bukan salah korang nak write something about love kan.? blog korang, so its up to u all la.
tapi, entah...
rasa macam nak melalak je kuat-kuat depan lappy ni.
lagi-lagi tadi, pergi lah jalan-jalan kat fb si dia.
siap post kat wall tu.!


untuk si dia:
awak, saya tak suka carik pasal dengan awak.
saya hormat awak. saya terima keputusan awak mintak putus dengan saya.
tapi, bukan macam ni yang saya nak.
patut ke bermusuh-musuhan.?
kan lebih baik kita buadd macam biasa.
tak perlu besar-besarkan hal macam ni.
kita tak ditakdirkan hidup bersama.
mana ada cinta waktu sekolah kekal.?
semua tu tipu.! saya dah ikhlaskan awak pergi.
tanpa sebarang dendam di hati. tapi awak, saya tak nak jadi musuh awak.!
cukuplah awak, kita berhenti sampai sini.
bukan saya yang minta perpisahan sebegini...
sampai hati awak..MyEm0.Com terima kasih awak...!!

err, terus meleleh airmata bila tengok si dia tulis macam tu kat wall fb dia.
tak sangka dia sanggup doa macam tu untuk aku.
tapi, apa-apa pon terima kasih sangat-sangat pada si dia...
berakhir lah episod cinta aku.
now, episod CITA-CITA akan menjelma. insyaALLAH...

JUZ ME AND MYSELF...

Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

sila vote.! ini untuk UNIVERSAL SQUAD..

mornink all.!! salam..
hari ni nak mintak pertolongan daripada kawan-kawan blogger.
nak mintak korang semua tolong vote untuk group UNIVERSAL SQUAD ni.
diorang dapat masuk final untuk 1 Malaysia Floor King Competition 2010.
group ni dapat masuk dalam 12 finalist akhir.!
dengan rasa hormatnya, aku nak mintak korang tolong vote oke.?
cara nye senang je,
klik link ni....
then, klik button like. kat gambar macam kat atas ni atau mana-mana je lah yang korang jumpa button like.!
entry ni khas untuk UNIVERSAL SQUAD sahaja oke.?
then korang tolong promote kan benda ni kat kawan-kawan korang.
tak kesah la nak post kat wall facebook ke, myspace ke, buadd entry kat blog ke tak pon paling gempak pergi buadd iklan kat tv atau surat khabar. hehe. mana-mana pon tak kesah asalkan korang vote oke.?

untuk pengetahuan korang,
UNIVERSAL SQUAD akan bertanding pada 1 Januari 2011 kat Taiping Sentral tau.!!
jangan lupa tarikh tu. kalau bole, datang lah ramai-ramai untuk support diorang.
bawak sepanduk pon bole.! haha.

oke la, jangan lupa pesanan keramat aku ni tau.!! thnx & bubye..

JUZ ME AND MYSELF...

Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

Sabtu, 25 Disember 2010

hang out with lovely 3PK 2010

ini hot story.! mari datang baca. kesah hidup seorang aku, dia dan kamu dalam satu hari.
( hari ni ayat skema oke.? )

pukul 6.30pagi,
dengan semangat yang membara aku bangun lalu menuju ke bilik air untuk mandi.
segeralah aku bersiap-siap untuk pergi ke satu acara gempak.

pukul 9.25pagi,
merempit seorang diri ke rumah wanie @ luvely BFF.
melangkah dengan yakin dan gembira.
bersama-sama wanie, leeya dan juga fathiah.
menuju dan mencari kelibat kereta emak muzzamir syahiran yang bakal menumpangkan kami.

pukul 10.15 pagi,
tiba di destinasi yang dituju @ TAIPING SENTRAL *bangunan yang gah dimata aku.
sebelom merasmikan TS, kami berempat mengambil keputusan untuk menghidangkan sarapan pagi kepada cacing-cacing yang berdendang di dalam perut kami.
Food Court Tesco menjadi mangsa untuk kami bersantap.
sempat lagi posing-posing.

first picture with wanie.!

mereka juga minum-minum.

hidangan istimewa untuk wanie & leeya.
aku dan fathiah tumpang semulut. :)

yummy.! nikmat yang berbeza.
chit chat sebentar kemudian beredar.

pukul 10.40pagi,
mencari-cari rakan-rakan seperjuangan.
shahrul, muzzamir, asraf, hazim, nizam, navin, syakirah & faten afiqah akhirnya ditemui di McDonald.
buadd kecoh sebentar, semata-mata mintak duet nak beli tiket wayang.
AKU MASIH DARA menjadi pilihan mata kami.

pukul 11.15pagi,
tiket wayang suda ditempah khas oleh fathiah & wanie.
kami decide untuk pusing-pusing TS sebelom masuk panggung.
terjumpa sama aisha, shida dan eyma*adek aisha
carik port untuk posing gila-gila.
eyma akhirnya ditugaskan untuk jadik jurugambar kami tanpa gaji.!


thnx to eyma.

then, kami melangkah jauh lagi ke tempat posing yang lebey sesuai.
jom ikut.!!

lets go together.!

kami nak sampai dah..

sini port terbaru kami.!!



tengah syok-syok posing dengan kawan-kawan,
tetibe je datang segerombolan lelaki idaman malaya datang serbu port kitorang. haha.
siap offer snap-snap bersama.
abang Ali bersama nikon*kegemaran aku yang gempak.
abang Abu yang sangat peramah.!
dan abang-abang UNIVERSAL SQUAD..!!
nice to meet u all guys.

u all sporting gile-gile.!!

kamu baek hati wahai abang Abu.! :)

lepas chill-chill kejapp kat sini, kitorang pon blah la.
then pergi posing tempat laen pulak.



sebelom timbang, mari posing dulu.!!

ouhh my GOD.!! see berat & tinggi aku brape.?
41.5kg + 151.5cm
adakah ia stabil.? haha. ;)

lepas teruja-teruja dapat tahu berat aku,
kitorang semua pon masuk lah dalam panggung tu pukul 12 tengah hari.
AKU MASIH... DARA.!! :')

but, before masuk aku dengan leeya pergi toilet.
hajat di hati mahu posing-posing depan cermin. haha.
akhirnya, ini lah yang terjadik.!

with leeya..

trying to snap..!

sedar tak sedar, kitorang lewat 10minit.!! alamak, apa lagi, kelam-kabut masuk panggung.
sampai-sampai, nasib baek crite tu tak start lagi.
then kitorang berdua pon sit la sebelah-sebelah. memang patut pon, sape suruh masuk lambat.!

sedang asyik menikmati crite tu sambil melupakan kesedihan hati,
tetibe masuk 1 message from si dia.
dengan menggeletar tangan, aku pon bukak message tu slow-slow.
mata aku terus tertumpu pada ayat...
AQ LEPASKAN KO.!!
thats mean.? aku dengan dia putus.??MyEm0.Com
can't believe it.!
dengan segeranya, mengalir lah beberapa titis air mata..
of course sedih tapi.! untuk menggembirakan rakan-rakan aku, aku gagahkan jua untuk TERSENYUM.!! seberat mana pon dugaan & cabaran, aku kena terima.
*tak nak story pasal ni lagi oke.

sambung balek tengok crite tu sampai habes...
dalam pukul 2 kodd, baru la the end.!
hehe. lega, sebab dah sejuk glerr dduk dalam panggung. hampir-hampir je nak beku.
then, jalan-jalan lagi.!
posing-posing lagi sudah semestinya.!!





buadd muka chumell dengan fathiah.!!MyEm0.Com

lepas tu, teringat kat abang-abang Universal Squad.
kitorang pon pegi la cari-cari diorang.
then terjumpa kat belakang stage yang diorang buadd persembahan.
mula lah sesi suai kenal sebab tadi tak dapat sembang lama-lama.
sempat jugak mintak snap sama-sama sebelom balek.
*memang tak malu betol.! hehe.








itu lah mereka.!! nice to meet & know them.
for information, diorang ni dapat masuk final on 1st January 2011 nanti.
jom datang ramai-ramai kat Taiping Sental untuk support diorang.! mula pukul 2petang kodd, mengikut informasi yang diberi. *promote ni.

bila ada pertemuan, mesti ada perpisahan kan.?
so, kami semua terpaksa berpisah dengan kawan-kawan baru ni.
bubye Universal Squad.! congrate coz dapat masuk final & good luck for the final nanti.
u guys memang gempak.!! thnx a lot..

oke la, aku pon terpaksa mengakhiri kesah yang dah terlalu panjang lebar ni.
sebelom tu, doakan aku cekal & tabah menerima sebarang bentuk dugaan.
terima kasih..! semoga berjumpa di entry yang laen.
salam..

JUZ ME AND MYSELF...

Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!