You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Isnin, 31 Januari 2011

Diorang pergi SBP/MRSM.!

assalamualaikum readers.!
nak story sikit ni. 28 Januari 2011 hari uhh, linda dengan kawan-kawan rancang la nak pergi maen boling. last-last kaki ni gatai pulak nak pegi taman tasek. keluar ramai-ramai ni pon sebab kawan-kawan linda ramai yang nak pegi SBP/MRSM 7 Februari ni. sedih wehh. kitorang dah lama gila jadik kawan, then terpaksa pulak berpisah demi diorang nak mengejar cita-cita. linda.? tak pegi SBP/MRSM ke.? hehe. dah elok-elok dapat SBP uhh, tapi gatai taknak pegi.
takpe la, blaja mana-mana pon linda tak kesah. yang penting usaha tangga kejayaan kan.? ;) err, balek pada story asal, mula-mula uhh kitorang semua dah sampai kat pusat boling Taiping. then pegi la usha-usha kerek kat kaunter boling tu. bole pulak akak kaunter tu kata tempat penuh.! penat-penat kaki menapak pegi situ, then kecewa je. tapi, takpe la. dalam kepala kitorang, banyak lagi tempat yang bole dituju. apa lagi, kaki dilangkah ke tempat makan pulak. budak-budak laki semua dah tinggalkan kitorang yang jalan terkedek-kedek ni. ada ke patut pegi makan tak ajak.? *kalau ajak pon, bukannya kitorang nak makan. masa makan pon sempat lagi posing auu. tak malu sungguh korang kan.?


tengok ni. sempat buat macam-macam gaya sambil minum. hehe.

tengok gelagat ketua kelas kitorang pulak. lepas ni Hazim letak jawatan laa.

menanti dengan penuh kesabaran.

makanan dah sampai.! mari baca doa. :)

jangan makan dulu.! gambar makanan mesti ada. kalau dah masuk mulut, nak tangkap macam mana kan.? :D

masa untuk makan. *perut dah berbunyi ni wehh.

sebelum terlupa, linda nak wish HAPPY BIRTHDAY kat kawan linda yang sorang ni. hari ni Huzaifah sambut hari tua dia. hehe. Happy Birthday bro.! may ALLAH always bless you oke. live ni aku wish untuk kau. ;)

~ HAPPY BIRTHDAY ~

si Nizar ni memang klakar orang ehh. kalau sembang dengan Zul suka sangat buat crita bohong. sampai Nizam yang kat tengah tu jadik ?. haha. *jangan marah auu Nizar. nanti A.... lari. :p

lepas dah kenyang makan-makan ditambah pulak dengan pencuci mulut sembang-sembang, kitorang pon mulakan misi pengembaraan kitorang ke Taman Tasik Taiping. bak kata Nizam, jalan ramai-ramai nampak macam rombongan bangla. :p tapi, best.! walaupon kaki rasa macam nak tercabut kitorang tetap happy jalan sesama auu.


moment ni linda takkan penah lupakan sampai bila-bila.

korang posing suka tak ajak aku kan.? sampai hati. :'(

kami.! :)

gambar dengan wanie mesti wajib oke.!

waktu ni linda baru je lepas jatuh tergolek.! haha. malu la wehh. *sila gelak kuat-kuat. hazim sorang je tahu ulang balek gaya linda jatuh tergolek. tq hazim.! :p


oke oke, stakat ni je perjalanan kitorang sama-sama. budak-budak llaki sambung lagi maen boling. sampai malam lah kot. girls semua tak join.! mak marah, kena balek ruma. haha. nanti cuti kita pergi lagi ye boys.? :D

kenangan pertama dalam 2011 yang linda takkan lupakan.

hopefully kita dapat kumpul sama-sama lagi macam bunga-bunga ni.

p/s : korang yang nak pegi asrama uhh jangan lupa kawan-kawan kat sini tau. blaja betol-betol. jaga diri kat tempat orang. harap-harap kita dapat jumpa lagi. nanti kita hang out sesama lagi auu. bulan 3 ada cuti ann.? sayang korang sangat-sangat.!


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

6 ulasan:

.: Arie Fareeha :. berkata...

juz a nice blog..folo u..folo me back k.. :)

Siti Nurazlinda berkata...

oke, thnx a lot oke.

cik EPAL berkata...

waa ramainya kawan best best =)

Siti Nurazlinda berkata...

hehe. memang best.! diorang kawan2 yang paling gempak. :D thnx ya cik epal.

Ezatty berkata...

bes nye . kelua ramai ramai :D

Siti Nurazlinda berkata...

yup.! moment ni akak takkan lupakan forever. <3 thnx zaty.