You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Rabu, 26 Januari 2011

Dont Be Sad.

assalamualaikum & selamat malam. :D
hey korang, sehat tak.? kalau tak sehat jangan lupa makan ubat. lately linda tengok ramai sangat orang sakit. termasuk linda sendiri laa. kadang-kadang penyakit batuk mengada-ngada
datang. hehe. hari ni linda rasa macam life meaningless laa. kenapa ehh.? penah tak korang rasa tak senang duduk, asyik nak marah je, gelisah, tak tentu arah dan se-virus dengannya laa. mesti rasa rimas kan bila ada feeling sewel macam ni.? haa, bila linda terbaca satu buku ni barulah linda rasa macam tenang. tetibe je virus-virus yang menyerang hati linda tu pengsan kejapp. nak tahu tak buku apa.? err, korang perasan tak waktu cerita Syurga Cinta, Cikgu Syuhada [ Heliza ] ada pergi kedai buku then dia tunjukkan satu buku yang bertajuk La Tahzan atau Dont Be Sad ataupon Jangan Bersedih.? sama je lah kan maksudnya. cuma perkataannya datang dari tiga bahasa yang berlainan. buku ni femes gila auu. novel yang terlaris di pasaran. macam artis pulak kan.? cetakan pertama masa 2007. masa tu kulit buku ni warna kuning. saiznya pulak agak besar la jugak. tapi takde la besar gedabak macam buku teks Prinsip Akaun linda uhh. :p thats why la harganya pon meletop jugak.! RM 49.00 wehh. terkezzutt beruk linda masa tengok harga kat kulit belakang buku tu. then diorang cetak lagi sekali buku ni pada tahun 2010. kali ni versi hijau pulak. kecik molek je. lebih kurang saiz kamus dwi bahasa BM-BI tu. haa, this time harganya dah kurang sangat-sangat. mampu la jugak linda nak beli. RM 24.90 je. murah gila kan.? berbaloi laa. buku dia tebal jugak. 940 muka surat semuanya. jenuh linda nak habeskan baca. korang bole lah dapatkan buku ni kat kedai buku yang terdekat dengan korang. linda beli buku ni kat Popular Book Store. siap ada kad keahlian lagi. tapi hampeh laa, tak dapat diskaun pon sebab buku ni dah terlampau murah. :D nak tahu macam mana rupa buku ni.? tengok kat bawah ni.

dah dapat petunjuk sikit kan.? so bole la carik lepas ni. insyaALLAH, buku ni best la. tunggu linda habes baca dulu. kalau ada masa nanti, linda story bab demi bab untuk tatapan korang. tapi tak janji la ehh. :) oke la korang, mata linda mintak dipejamkan. selamat malam.!

p/s : rasa pelik kan sebab sejak-sejak ni linda rajin pulak post entry baru. :p


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

Tiada ulasan: