You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Selasa, 25 Januari 2011

tahun baru, wajah blog nak baru jugak.

hey.! assalamualaikum.. :D
sungguh teruja + terharu sebab hari ni linda berjaya transformkan blog linda ni. sangat lah happy sebab dah lama hasrat di hati nak tukar imej blog ni kalau tak silap dari 1 Januari 2011 lagi. akhirnya, dapat jugak. alhamdulillah. setakat ni takde la sampai nak kena tempah header or template. susa lagi la, ekonomi kewangan takde. tunggu 2 tahun lagi ke. insyaALLAH, bole la kot.

ni wajah blog linda yang baru.!!
ni baru mukadimah je. suka tengok teddy tu. :p chumeell tak.? hehe.

err, nak tengok yang lama.? tak payah la kot. yang ni lagi oke la wehh.! yang lama tu tak oke sangat. biar yang lama tu jadik kenangan abadi untuk linda ehh. blog berwajah baru ni dalam proses baik pulih. sebarang cadangan ataupun tunjuk ajar amatlah dialu-alukan. thnx ehh korang.! bai bai. :)


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

Tiada ulasan: