You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Sabtu, 29 Januari 2011

Kenapa kau suruh bukak tudung.?

assalamualaikum. *mood hari ini : BENGANG.! not bAngang oke.?
ada ke patut.? *cakap tak patut cepadd.!! lelaki yang tak bermoral itu telah memaksa linda untuk bukak tudung. sewel la kau budak.!! mak ayah kau tak ajar agama.? kau kata linda lagi chumell kalau free hair.? sory la wehh.! kau salah orang. dari kecik mak ayah linda ajar suruh pakai tudung. kau.? senang-senang je nak suruh-suruh linda bukak pulak tudung. kau ingat kau bagus sangat ke wehh.? kau bukan sesape pon lah dalam hidup linda. get lost forever.! kau ingat orang bertudung ketinggalan zaman ehh.? tak reti fesyen.? kau budushh tahu.?? linda belom buta fesyen lagi. linda tetap chumell oke kalau pakai tudung pon. *kau nak kata aku perasan.? dipersilakan. kalau kau dah gatai miang sangat, kau kutip je la kat mana-mana ehh. dah-dah.! linda taknak mencarut banyak-banyak kat sini. buang tenaga..

p/s : dah lama tak maki orang. hey budak.! kau bole muncul kejapp tak depan mata linda.? nak maki puas-puas.


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

8 ulasan:

ANATI SOKI berkata...

jauhi lah lelaki yg mcm tuh.. kalau dirapatnya lg menyesatkan kita.. hehehe. wallahualam

Siti Nurazlinda berkata...

haha. bukan stakat nak jauhkan diri dari dia. kalau bole dia tak perlu wujud dalam dunia ni. menyesatkan orang. :D thnx awak.!

nurul ain berkata...

lelaki tuh sgt2 gile.better kasi lempang lelaju jeh sama dia.tak tahu malu betul.

EZAN IDMA berkata...

sape tu! bengang gak ni/ haha

Siti Nurazlinda berkata...

ada lah mamat yang perasan lah diri dia hensem.! haha. dia ingat saya nak sangat kat dia kot. thats why dia mintak saya free hair. rasa nak tendang je orang camtoo. thnx kak ezan. :)

Siti Nurazlinda berkata...

nurul ain > betol tu. memang tak tahu malu. dia tak patut hidup kot dalam dunia ni. thnx a lot ya. :D

Ezatty berkata...

ihh . sape mamat to ? bengong btuyy .

Siti Nurazlinda berkata...

ade dehh.! yang penting orang camnih tak patut muncul dlm hidup kita. :p