You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Isnin, 24 Januari 2011

memekak pagi-pagi :')

assalamualaikum & morning.!

adusshh.! dah bersawang mawang rasanya blog buruk ni.
dah la buruk, bila ditinggalkan lama-lama makin buruk pulak.
without new entry, rasa macam dah bertahun laa tak post something.
tapi apa2 pon, thnx la kat korang-korang yang sudi lagi menjejakkan mata anda ke blog linda ni.
jasa-jasa anda amatlah dihargai.
linda tak sempat nak blogwalking kat blog korang lagi.
biasa la, nak kata la " i student of science " haha.
always busy la konon.? err, takde la busy sngt pon.
setakat homework bersepah-sepah tu yela.
tak menyempat langsung nak online.
lagi-;agi ayah tersayang tak bayar broadband. hehe.
memang tak ter-online la kan.?
i think almost a week la tak online.
hambek kau.! on je facebook, bersepah notifications.
friend request.? tak pyh kabo la. gerenti banyak.
tapi, takde satu pon aku approve. malehh.!
banyak-banyak sory la ehh..
actually, takde motif pon buat enrty baru ni.
cuma nak mintak memekak je kat blog ni.
nak memekak kat orang satg makan penampo la jawapnye.
should stop here la. see in next entry. insyaALLAH.


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

Tiada ulasan: