You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Ahad, 9 Januari 2011

seminggu bersekolah.

assalamualaikum semua.!
miss u all damn much laa.
mana tak nye, almost one week linda tak online.
blogwalking takde, nak post satu entry pon tak sempat.
facebook.? kejapp-kejapp je.

memang tragis sungguh bila dah naek form 4 ni.
busy memanjang. tak sempat nak buadd apa pon.
bayangkan la balik skolah pukul 3.20 petang. sampai ruma sure dah pukul 4 petang kan.?
err, memang penat la. sampaikan tengok tv pon terpaksa curik-curik. hehe.
siyess.! tak tipu.. :p

haa, first week skola macam-macam yang jadik kat linda.
dapat duduk kelas baru walaupon skola masih sama.
yang paling terkezzut, pengetua pon baru tau.
kali ni skolah linda dapat pengetua lelaki. baek tapi tetap tegas.! :)

homework.? tak payah cakap la. hari ketiga psekolahan je terus berlambak-lambak homework.
tapi best, sebab linda dapat belajar semua benda baru.
paling best linda dah dapat fokus untuk subjek Prinsip Akaun & Add Math
walaupon baru peringkat awal.
alhamdulillah..

hari ni pulak, lepas dah siapkan semua homework baru lah dapat online.
geram je kan.? mata dok usha-usha laptop je. hehe.MyEm0.Com
oke lah, rasa-rasanya linda kena stop kat sini.
sebab kalau nak story semua, gerenti berjela-jela.
nanti korang semua menyampah pulak nak baca banyak-banyak.
thats all for now. bubye.! ;)

JUZ ME AND MYSELF...

Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

Tiada ulasan: