You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Khamis, 3 Februari 2011

100 followers.? ambek award cepadd.!!

assalamualaikum readers tersayang.! *tak penah-penah panggil sayang ni.
yeaa.! dengan bangganya hari ni linda umumkan yang belog buruk linda ni dah dapat 100 followers tau. tak sangka nya. of course la kan.? belog baru 3 bulan lebey, dah punya ramai followers. * jangan bangga sangat la wehh. belom tentu semua followers linda baca entry-entry linda kan.? :p oke oke, tak kesah la. yang penting, linda memang suka sebab linda berblogging ni pon semata-mata nak carik kawan baru, pengalaman baru dan nak share cerita sesama dengan korang semua. sebagai tanda penghargaan, linda nak bagi la award ni kat semua followers belog linda ni. dengan ucapan terima kaseh yang tak terhingga kat korang sebab sudi la memfollowkan diri anda ke belog linda, support apa-apa pon yang linda buat. diharapkan korang bole bagi tunjuk ajar kat linda macam mana nak memantapkan diri lagi untuk berblogging. tak kesah lah dari segi penulisan ke, cara nak chantekkan blog ke. terima kaseh banyak-banyak. sayang korang semua.!

nah.! ambek lah award yang tak seberapa dari linda ni. takde la chantek sangat pon. yang penting linda ikhlas sebab linda sayang korang semua.! thnx a lot. :D

p/s : award ni untuk semua followers linda. jangan malu-malu ehh kalau nak ambek !


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

4 ulasan:

chaa ;) berkata...

ala malu lah nak amik :3

Siti Nurazlinda berkata...

haha. ambek la. tak chanetek sangat pon dear ! <3

chaa ;) berkata...

chanteks babe ! alah linda , tkleh amik pun . sbb ang disable to click right la haha . bantu lah, nk tulis entri . :DD

Siti Nurazlinda berkata...

haha. lupa pulak nak ajar ! err, unk drag award tu pegi kat tab baru. tak pon, kami bagi terus je la link award ni oke dear ? sory sangat2. :)

http://1.bp.blogspot.com/_s6mATDF5h0k/TUrDG2gN9tI/AAAAAAAAAkU/blLOJUUnJg4/s400/cats-1.gif