You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Sabtu, 26 Februari 2011

Alhamdulillah, Gembira Tidak Terkata.

assalamualaikum sayang sayang sekalian. :p
hari ni linda rasa nak menggedik lebih la. bole tak ? *cakap bole cepat !! haha. oke oke. hari ni linda nak story something. tadi, linda cek la nuffnang. earnings linda wajib tak banyak ! ada la RM0.?? haa, tengok ! betapa sikit nya earnings yang linda dapat. tapi tak kesah la. linda bukan tamak sangat pon nak banyak2. hehe. kalau nak bagi, linda confirm ambek. bak kata pepatah yang femes tu, REZEKI JANGAN DITOLAK. kan kan ? :) then, linda cek pulak pengunjung minggu ni. wahh, terkezzuut berukkss tau ! macam tak percaya je. korang percaya tak ? kalau tak percaya, tengok sendiri la..



haha, dengan bangga nya linda menayang benda alah ni.
*ceeett ! sikit pon nak tunjuk kan ? ntah apa apa je.
memang la sikit tapi dengan jumlah ni linda gembira sangat. dalam seminggu bole sampai 100 lebih pengunjung. ni yang buat linda semakin semakin dan semakin sayang kat korang korang semua. terima ksaih yang tak terhingga la ! :D dengan peningkatan ni, linda dah berjaya buktikan yang blog linda ni masih ada orang nak baca, nak tengok, nak kutuk kutuk ke. masih ada ! setiap kekurangan tu, linda yang buat. sebab linda masih dalam proses belajar. tak dapat la kalau nak dibandingkan dengan blog Hanis Zalikha, Fatin Liyana, Yuyu Zulaikha, Ben Ashaari dan banyak lagi blogger blogger terkenal yang tak kenal linda. kan ? tapi, linda still bersyukur sangat sangat. korang korang semua dah bagi kegembiraan yang tak ternilai tau kat linda. terima kasih sekali sekali sekali dan sekali lagi. :)

p/s : rasa bangga sampai ke telinga.

terima kasih sudi baca. :)


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

Tiada ulasan: