You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Sabtu, 12 Februari 2011

Hilang Personaliti.

assalamualaikum korang !
dah lama sangat linda tak update belog ni kan ? sory, takde story best pon nak crite kat korang semua. lagipon, linda takde mood sejak sejak ni. perubahan cuaca ? takde kena mengena pon. ;) perubahan dalam diri linda sendiri la kot. personaliti linda yang dulu hilang. melayang pegi mana ntah. tercarik carik balek personaliti yang dulu tu, tapi tak jumpa. tak tahu apa yang tak kena.

err, pelik kan ? kadang kadang punca nya sikit je tapi sampai bole hilang personaliti diri. nasib baek tak hilang ingatan. sekarang pon, asyik layan lagu Disaat Aku Mencintaimu - Dadali. lagu yang linda rasa liriknya mendalam. hati linda sampai banjir sebab nanges. tapi, mata oke je. tak beria ria nanges pon. hipokrit kan ? control nanges ! benci. tapi, kena control jugak. linda taknak jadik macam dulu. nampak macam ego tinggi kan sekarang ni ? err, entah la. really2 not in mood now. :(

p/s : takde mood sebok nak update kan ? ni la hasilnya. merapu lebey. sory you all !

terima kasih sudi membaca. :)


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

2 ulasan:

ZWAN SABRI berkata...

tula pasai..
hilang personaliti takpa..
jangan hilang ingatan dahla..
HAHA

Siti Nurazlinda berkata...

hehe, sori lambat gila reply. tah macam mana bole ter spam komen awak. :)