You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Sabtu, 26 Februari 2011

Contest Aku Dan Pink.

assalamualaikum.
haa, tengok title entry linda kali ni. geli tak ? of course la korang tak geli. sebab korang kan gila pink. hehe. linda ? 200% tak minat pink. ntah kenapa la. rasa geli je bila tengok orang pakai baju kaler pink, aksesori warna pink, sampaikan skrg ni pon ada jugak jual pakaian dalam warna pink ! *mengarut + mencarut je kan sejak sejak ni ? :p tapi, tetibe je linda teringin pulak nak join contest Aku dan Pink ni. tak tahu la kenapa la linda terlebih gedik sangat. dah tahu tak suka kaler pink, sebok sebok nak join jugak. haha. suka hati linda la kan ? linda punya blog. :)

oke, sila klik banner kat bawah ni kalau korang nak mengepink kan diri korang.


semua syarat syarat penyertaan ada kat blog cik Miera Aziz kita ni oke.

ni lah gambar pink geli geli linda ! :p

ni la satu satunya gambar kaler pink yang linda ada. tak percaya kan ?

oke, linda dah join. korang bila pulak ?
apa tunggu lagi ? jom la buat muka tak malu korang semua untuk join contest ni.

p/s : cik Miera, bagi saya menang bole ? teringin teringin teringin !!

terima kasih sudi baca. :)



Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

7 ulasan:

Cik Miera Aziz berkata...

Hey! Thanks join contest ni.

And good luck!
Btw, tak ley nk save gambar tu.

Siti Noraisyah berkata...

Siti pun dah join.. gud luck ^^

Siti Nurazlinda berkata...

cik miera, dah bole dah. ambek la ehh. :) terima kasih.

Siti Nurazlinda berkata...

cik siti, thnx ! linda join contest ni pon melalaui blog cik siti tau. :D good luck jugak ya.

Cik Miera Aziz berkata...

Okay Linda!! Dah amik pun. Thanks :)

Cik Eliza berkata...

yeah! good luck !


sila puji saya rajin sebab saya dah klik HB awak!!!

:P

haha

Siti Nurazlinda berkata...

thnx cik Eliza !! awak memang rajin. thnx sangat sangat ya. :)