You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Khamis, 3 Februari 2011

[Contest] Jejaka Terhangat Nak Bagi Henpon Free !

assalamualaikum readers !
hari ni linda nak join contest lagi. tengok tajuk entry macam best je kan ? mesti la, en. Jejaka Terhangat bermurah hati nak bagi henpon free kat kita semua tau. tapi, kena la join contest dia dulu. then, dia akan pilih siapa yang layak. :)

klik saje kat banner besar ni tau ! syarat-syaratnya complete di sana.

oke, en. Jejaka Terhangat nak sebab kenapa linda nak sangat join contest ni. err, alasan yang paling munasabah la. sebabnya linda nak henpon tu la ! sape la yang nak bagi henpon free macam tu je ? lagipon, henpon en. Jejaka Terhangat ni gempak sangat. tengok sekali, terus tergoda. warna henpon tu pon, warna feveret linda tau ! teringin teringin teringin !! :D

now, time to tag blogger laen pulak.
done ! hopefully en. Jejaka Terhangat sudi bagi henpon tu kat linda.
* gedik je kan mintak-mintak ? tak malu ke ? :p
oke, tata !


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

5 ulasan:

amoi berkata...

wow~ henpon laa @__@
ok , nanti saya buat , tenkiu linda (:
and good luck to u ^^

Ezatty berkata...

thx tag kak :) . gudluck .

Siti Nurazlinda berkata...

amoi >welcome amoi !
zaty > thnx ehh dek.

Jejaka Terhangat berkata...

JT datang mau mengecheck penyertaan..thanks join.gudluck yek.=)

Siti Nurazlinda berkata...

JT, thnx awak ! :D hopefully menang. haha.