You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Ahad, 6 Februari 2011

Cuti suda habes, FB & BLOG tidak beroperasi

assalamualaikum readers.
hari ni, linda buat entry pendek je. nak bagitahu, yang linda tak bole online fb dan blog untuk seminggu ni except sabtu dan ahad. biasa la, sebagai pelajar sekolah yang berwawasan tinggi, kena la study betol-betol kan ? so, linda takde masa nak online dah. sory kepada kawan-kawan blogger yang dah menjengukkan diri korang dan memfollowkan diri korang ke blog linda ya. linda berterima kaseh sangat-sangat kat korang. sabtu dan ahad nanti, linda pasti pergi jenguk dan follow blog korang balek. :D tu je linda nak bagitahu buat masa ni. jumpa lagi korang ! nyte & sweet dream. take care ! :)

p/s : jaga diri tau kawan-kawan linda yang pegi asrama. kelas 4SC1 nanti mesti sunyi tanpa korang. :'(


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

Tiada ulasan: