You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Ahad, 13 Februari 2011

Nak Buat Tutorial Jugak. Salah Ke ?

assalamualaikum semua !
* eceyy, macam ramai sangat je yang nak baca entry linda kan ? merendah diri suda ! oke oke, lets check it out my stupid entry. :p masa tengah syok syok berangan tadi, linda ada terfikir something. linda ingat nak buat blog linda ni sebagai blog yang bole dijadikkan panduan untuk kawan kawan yang baru nak start berblogging ni. biasa lah kan, kawan kawan linda dah semakin maju. masing masing dah ada blog sendiri. ada yang lagi cute miut tau blog diorang. jeles suda !

err, then kadang kadang uhh ada jugak lah yang bertanya kat linda. macam mana nak buat itu, macam mana nak buat ini. linda pon kadang kadang bukan ingat sangat macam mana linda buat widget yang bersepah sepah uhh. linda pon ikut tutorial kat blog kawan kawan blogger linda jugak. yelah kan, linda pon baru je lagi dalam dunia blog ni. mana la reti apa sangat. so, dengan ada nya tutorial kat blog diorang maka dengan secara rasminya blog linda pon jadik chantek pada pandangan mata linda.

tapi kan, bila timbul niat linda nak buat tutorial kat blog linda ni, ada je yang down kan semangat linda. kenapa ehh ? linda cuma nak buat tutorial je. bukan nak buat apa pon. yess, linda tahu dah terlalu ramai orang buat tutorial kat blog diorang. bukan niat linda nak menindas diorang. bukan niat linda nak sebok sebok tiru diorang. tapi, sekadar ihsan linda kat kawan kawan linda. kesian kat diorang sebab linda tak dapat nak bagitahu diorang cara yang betol nak buat widget widget ni semua. linda kena carik dulu satu satu kat dashboard blog linda. blog sape yang ada buat tutorial. banyak woo ! linda rajen follow blog orang, thats why la tak jumpa mana satu blog yang buat tutorial ni. sory sesangat kat korang yang linda tak dapat nak tolong uhh.

so, sekarang ni linda serba salah. nak buat ke tak tutorial kat blog linda ? kalau tak buat pon, linda tak kesah sangat. cuma kesian la kat kawan kawan yang ternanti nanti pertolongan daripada linda. kadang kadang uhh, mintak tolong hari ni tapi esok baru linda nak tolong. tragis kan ? kesian korang. sory auu. oke, now linda nak mintak la pendapat korang semua. sama ada bole ke tak linda buat tutorial kat blog linda ni. kita sama sama belajar untuk perbaiki diri. tak salah kan ? kalau korang ada apa apa cadangan atau kutukan ke, dipersilakan la tinggalkan komen kat post linda ni ehh.


p/s : entry kali ni rasa panjang gila. tak sedar dah pukul 12 lebey.

terima kasih sudi membaca. :)


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

Tiada ulasan: