You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Isnin, 28 Februari 2011

Pencarian Blog Paling hensem Dan Cantik 2011

assalamualaikum semua. linda kembali !!
haa, kali ni linda kembali dengan hajat yang besar woo ! hehe, nak menang la pencarian En. Sharm a.k.a Sein Ruffedge. :) serius kot, linda ingat En. Sharm kita ni Sein yang artis tu. tengok sekali pandang memang sejibik wehh ! ni bukan nak bodek ye. ikhlas dari hati yang suci lagi murni. * macam tagline minyak masak la pulak. :D

cuba korang semua klik banner blog En. Sharm ni.

jom la join ramai ramai. :)

syarat syarat nya senang aje.
1.Buat entri bertajuk : Pencarian Blog Paling Hensem Dan Cantik 2011
[ DONE ]
2.Letak Header Hikayat Si Luncai [ DONE ]
3.Jadi follower blog ni. (taknak follow pun takpe..tiada paksaan) [ WAJIB FOLLOW, DONE ]
4.Tag seorang rakan blogger lelaki dan seorang rakan blogger perempuan. (nak tag ramai pun boleh.)
[ NAK TAG SEMUA BOLE ? ]
5.Pastu postkan link entri korang ke ruangan komen entri ni
[ DONE, CUBA CEK KAT RUANGAN KOMEN EN. SHARM YE ? ]
6.Blog-blog yang join segmen ni luncai akan masukkan dalam bloglist dekat sidebar
7.Pemenang akan luncai promote blog dalam sticky post selama 1 minggu
8.Tarikh tutup 28 Feb 2011 / 11:59 PM

oke, itu saje. senang kan ? hehe. hopefully linda menang award dari En. Sharm ni. :p

p/s : rasa rasa bole menang ke haa ?
terima kasih yang tak terhingga linda ucapkan kepada apexogamy sebab tag linda.
nak tengok blog gempak dia ?

terima kasih sudi baca. :)


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

4 ulasan:

[ apexogamy ] berkata...

uih, terharu siot ade name sini.. tapi, ape yang gempak nye..huhu
Gud Luck ! :)

Siti Nurazlinda berkata...

hehe, blog awak memang gempak la. suka design kat blog uhh. header pon gempak juga ! thnx ya. :)

Encik Luncai berkata...

thanks sudi join..good luck.

p/s:sein ruffedge..haha..awk org ke lapan puluh belas cakap..tapi xsama pun.. :P

Siti Nurazlinda berkata...

thnx !

hehe, lapan puluh belas ? waa, banyak nyerr nombor. tak terkira tau. :D tapi, serius. nampak sama je.