You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Rabu, 2 Februari 2011

Study Group ke Posing Group ?

assalamualaikum readers !
sehat tak ? sila la sehat ye. bole baca entry linda yang merapu ni. hehe. lets reading my story today. hari ni lepas balek je dari kedai ikan kat taman linda tu, terserempak dengan Muzzamir & Arizal. ingatkan ada apa la diorang datang ruma carik linda. takut jugak diorang buat rombongan datang meminang ! haha. * gatai tak ? takde la, actually diorang datang sebab nak ajak linda pegi study group sesama kat sekolah. agak ramai jugak la. nak kata la kitorang pelajar cemerlang kan ? cuti-cuti pon rajin bebenorr pegi study. yang sebenar-benarnya masing-masing bosan duduk kat ruma. ye la kan ? kitorang ni style tak reti duduk diam. ada je benda nak buat. lagi-lagi linda ni haa. minah yang paling riuh dalam kelas tu. * riuh kah ? err, lepas slow talk dengan my mom, akhirnya dapat jugak keluar merayap ke sekolah terchenta. bangga la wehh ! dapat pegi sekolah. semangat gila tau. punya banyak linda bawak buku hari ni. konon la nak buat homework yang bersepah-sepah tu. then, bila sampai je sekolah terjumpa pulak Shahrul *scandal olok-olok je tau ! apa lagi, study group yang kekonon rajen tadi tu dah bertukar jadik chit-chat bersama linda. haha. macam-macam soalan linda tanya kat shahrul ni. biasa la kan, orang duduk MTD. banyak gila pengalaman best. linda rasa nak apply je masuk sana. bole tak ? tak payah bagi jawapan la, linda dah tahu memang tak bole. hehe. lepas shahrul dah balek tu, linda pon sambung la balek buat homework sikit. tapi, kejapp je la. selebihnya ? apa lagi, posing time la. walaupon tak bawak kamera, guna henset pon jadik tau. thnx to Fatin Hidayah la sebab bagi idea suruh posing. haha. thnx jugak to Huzaifah sebab kau bagi pinjam henset untuk tangkap gambar kitorang. layan la ehh gambar-gambar yang tak berapa cumel ini. :p

nampak sangat kependekkan linda terserlah kan ?

rasa meremang pulak bulu roma bila muzzamir kata " tak baek buat peace, tu tanda kemenangan yahudi ". betol ke ?

yang ni sure gambar tak ready ! lain macam je rasa. :p


duduk pulak. :D




haa ! jangan misunderstanding ya ? kami cuma berlakon oke ! * suka gambar ni.

thats all for now. tata !

p/s : naseb baek tak terkantoi dengan pengetua baru tau. :p thnx jugak untuk student 5SC1 sebab bagi pinjam kelas korang. walaupon tak sempat mintak kebenaran. sory..


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

2 ulasan:

MéuzAngelo™ XXIII berkata...

kim salam kat gadis berbaju merah, kanan sekali pada gambar yg pertama.. huhu :p

Siti Nurazlinda berkata...

kanan ke kiri ? yang hujung sekali tu ehh ? ;)