You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Rabu, 16 Mac 2011

Ada Juga Orang Sudi Nak Buat Entry Untuk Kita

assalamualaikum.

selamat tengah malam ! hehe, orang duk sibuk dibuai mimpi mimpi yang indah, linda pulak menggatal nak update blog. err, bukan apa. selagi tak bukak blog ni rasa macam mana ntah. rindu semacam ! dah rasa blog ni macam pakwe je kan ? lebih bagus macam ni. :p

actually, saje je online blog ni. tengok tengok ada pulak komen kat shoutbox tepi tu. tertulis begini...
mula mula, confirm tak percaya. sape la yang baik hati sangat nak buat entry pasal linda. blink blink blink je mata. terkebil kebil. jari pon apa lagi, terus je klik untuk masuk ke blog sri rahayu mamat. dengan line broadband yang tetap maintain lembab, linda pon menunggu dengan penuh kesabaran. haha, ayat skema gila je.

bila dah masuk, tengok tengok linda dapat first award giveaway dari kak nini ni. err, mesti la terkejut. tak percaya je, follow blog orang yang ke 100 boleh dapat award. nampak sangat linda jakun kan ? haha, tak kesah la. yang penting happy !

min ho tu ! terbaek sehh.

apa apa pon, terima kasih sangat sangat linda ucapkan kepada tuan punya blog LOVING LIFE sebab buatkan award ni untuk linda. tak sangka. terima kasih, ada lagi bagitahu tau ? hehe.

p/s : seronok tak terhingga.

terima kasih sudi baca. :)


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

Tiada ulasan: