You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Rabu, 2 Mac 2011

Contest Sukan Itu Bergaya.

assalamualaikum. :)
selamat petang semua. dah minum petang ? makan pisang goreng pon sodapp kan potang potang ni. hehe. lapar balik suda ! oke, petang ni linda nak join contest lagi. tak jemu jemu kan budak kecik ni join contest ? * wehh, kecik ke ? besar gedabak la. :p

tak payah la kecoh sangat. klik je banner kat bawah ni. haha. * ayat kurang ajar tak ?

akak ni cumill ! suka kain putih kat tangan tu. :p

ni la gambar yang linda nak tayang kat korang.

gambar ni masa tahun lepas sebenarnya. tarikh tu salah tau. sebab kamera linda biul la. :p
oke, now linda nak jawab soalan soalan yang diwajibkan untuk linda jawab. macam soalan exam la pulak kan ?

1. sukan itu bergaya kerana ......
linda dapat bergaya sakan ! sekurang kurangnya tak la selalu nampak ayu je dengan pakaian sekolah yang serba ungu tu. :p

2. sukan kegemaran saya ialah ......
semestinya bola jaring ! jangan terkezzzuutt tau. linda kira terer gak dalam bola jaring. masa darjah 6, johan keseluruhan. last year pon johan jugak. walaupon dah lama tak pegang bola, tapi still reti maen tau. yelah, kan sebok sangat exam PMR, mana ada masa nak maen bola ni.
* ehh, dah lebih 20 patah perkataan kan ?

err, nak tag sape ehh ?
kalau semua pon bole kan ? sila la join ya.

p/s : yang ni pon menang jugak. hadiah yang linda dapat tu bole bagi kat bucuk linda ( eiyja ) sempena birthday dia pada 18 mac nanti. bole kan ?

terima kasih sudi baca. :)


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

6 ulasan:

syaza nazura. berkata...

Hehe, thanks join! by the way, bukan kain putih la, towel biru tu, hehe :D

EZAN IDMA berkata...

tq tag :) btw saye dah join lame dah. hehe

Siti Nurazlinda berkata...

cik syaza > welcome ! thnx jugak sbb buat contest dan jemput linda. err, towel biru ehh ? ingat kain putih apa la. mcm kain kapan je. :p thnx ya !

Siti Nurazlinda berkata...

kak ezan > ye ke ? lupa la pulak yang kak ezan kan gila contest ! linda pon gila contest jugak baru baru ni. :p btw, good luck ya. doakan linda jugak.

[ apexogamy ] berkata...

trimas =) nanty saya buat.. walaupon jarang bersukan..hehehe

Siti Nurazlinda berkata...

apexogamy > welcome ! good luck tau. :)