You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Sabtu, 26 Mac 2011

Boleh Pulak Terlupa Malam Ni Earth Hour + Hore Hore Aznil Hj. Nawawi

assalamualaikum.


selamat malam. haa, korang semua join tak earth hour tahun ni ? linda terlupa sehh ! macam mana bole terlupa pon linda tak tahu. serius, linda dengan ibu dah pakat nak tutup semua lampu, elektrik dan sewaktu dengannya dari hari khamis lagi. siap rancang nak tidur selama satu jam berlangsungnya earth hour ni. tapi, bole pulak malam ni terlupa ! haha, dah 9.30malam baru kalut nak tutup lampu. terlambat dehh !

oke la, lupakan bab earth hour. dah lepas kan ? tahun depan confirm linda join. insyaallah, kalau ada lagi la kempen earth hour ni. ;)


now, linda tengah tengok konsert hore hore Aznil Hj. Nawawi kat astro ria. kalau bole nak tengok sampai habis. linda pon salah sorang peminat selebriti nombor satu ni tau ! walaupon tak dapat pergi tengok Aznil buat show depan mata empat linda ni tapi linda tetap support Aznil. Aznil the best !!

terima kasih sudi baca. :)


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

Tiada ulasan: