You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Ahad, 27 Mac 2011

Cubaan Pertama Buat Doodle. Terima Kasih Cik Bulat !

assalamualaikum

haha, dengan bangganya hari ni linda nak tayang doodle yang linda buat sendiri dari hasil tangan dan jari yang bengkok bengkok ni.
tadaa !! haha, lawak kan ? bengkok bengkok macam jari linda yang membuatnya.

linda belajar buat doodle ni sebab linda geram tengok Cik Bulat yang sangat kreatif buat doodle nya sendiri. kreatif gila ! so, timbul lah niat linda nak mencuba jugak. so, ini la hasilnya. linda tak kreatif macam Cik Bulat ya.

terima kasih linda ucapkan kepada Cik Bulat sebab dah tolong ajar buat doodle guna paint. sila klik sini kalau nak tahu macam mana nak buat doodle guna paint.


p/s: sila gelak dengan sopan nya kalau nak mintak penampar. bhaha. :p

terima kasih sudi baca. :)


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

10 ulasan:

CikBulat berkata...

wahhh ! nice ! okey la ! jadi orang ! tengok, CB skrg dah malas lukis lawa2. HAHAHA

Siti Nurazlinda berkata...

haha, lawak la CB. :p nanti linda nak belajar lagi la.

qin berkata...

cntik..ari tu sye pon try gak ikut tuto CB tpi dah cbe b'kli2,mmg xde rpe org lgsung..tgan kras xde seni la ktekan..:)

Siti Nurazlinda berkata...

hehe, ye ke ? benda ni kena tekun. linda buat pon sampai nak terkeluar bijik mata. :p

saya bukan tomato berkata...

wahhh~kalah la ceq camni..hehe

ehh dah folo ! tak perasan .. huk T_T

Siti Nurazlinda berkata...

haha, kalah ? lawa sgt ke kak erika oii ?? :p ye, akak dah follow linda. thx ya !!

Cik Bulat berkata...

hahaha.. adoi, saya pon tak ingat saya ada buat tutorial tu.. nyiahahahahaha !!

Siti Nurazlinda berkata...

@Cik Bulat, aiyoo. boleh pulak lupa tutorial sendiri ye? :))

Alieza Dayasari berkata...

saya langsung tak tahu buat. sedih plak. kena belajar byk2 ni.

Siti Nurazlinda berkata...

@Alieza Dayasari, follow je tutorial CIk Bulat ni. Mesti cepat pandai :))