You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Rabu, 16 Mac 2011

Kampung Dah Maju Tapi Broadband Tetap Lembab

assalamualaikum.

hello semua ! alhamdulillah, linda dah selamat sampai kat kampung halaman tercinta petang semalam. punya tahan nafsu tak online blog + facebook semalam. memang dah tahu yang kat kampung ni takkan ada line punya. dijamin 101% sebab dulu pon penah balik kampung seminggu tak dapat online. tapi, hari ni gagah jugak online walaupon agak lembab.

ingatkan kampung dah maju, line broadband pon maju la. tengok tengok sama je macam dulu. apa ni, kata felda dah maju. tapi apesal broadband linda lembab jugak ehh ? tolong story sikit. :D err, memang menguji kesabaran kan ? bayangkan lah nak search gambar kat google pon kena tunggu sampai 10minit. gila lama wehh !

ni pon linda ikutkan jari linda yang gatal nak update blog. kalau tak confirm tak online punya la. dah la dengan tak sarapan lagi, tidur tak cukup tambah pulak dengan virus jerawat yang dah mula menempek kat muka dengan sesuka hatinya. sabar linda sabar !

apa apa pon, hari ni linda nak belajar buat gelang. makcik linda yang sangat baik hati nak tolong ajarkan. best kot wehh ! haha. excited sebab linda dah rembat gelang makcik linda satu. kejam kan ?

nanti, bila dah genius belajar buat gelang, confirm linda tunjuk kat korang oke. nak beli ? tunggu la dulu, dalam proses perancangan nak berniaga kecil kecilan. haha, berangan !

terima kasih sudi baca. :)

p/s : entry ni takde gambar real. tak sempat nak tangkap.

Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

2 ulasan:

Atsuko Ichirou berkata...

bole pandang2...
jgn pegang2..
lalala...kat kmpong aku laju je berokben??

Siti Nurazlinda berkata...

haha, tu yang pelik. broadband linda merajuk kot. :p tak tahu kenapa dia buat hal pulak kat sini.