You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Khamis, 24 Mac 2011

'Kawan' Saya Cakap, Saya Kena Jadi Matang Sikit, Baru Orang Tak Naik Atas Kepala

assalamualaikum, hai !

gila lama tak update kan ? korang yang BW sini mesti boring + jeles sebab kena tengok entry linda yang asyik asyik puji Nadzli Azlan tu tak habes habes. naik jemu kot. kan kan ? haha, dengki sungguh linda kan ?

err, hari ni tak tahu nak update apa sebenarnya. tapi, kuat kan semangat jugak la nak menaip. dah malas gila nak mengupdate sejak sejak ni. dok BW blog Cik Yuyu Zulaikha, Kak Nurulbadiah, Kak Syarafina dan semua blog kawan kawan blogger linda. baca la entry terkini diorang. penat penat mengupdate kan ?

so, nak dijadikan cerita.. linda ada 'kawan'. dah lama gila kitorang jadi geng. tapi sejak sejak ni tak tahu kenapa 'kawan' tu nak jadik 'kawen'. haha, gatai gatai ! takde la, actually 'kawan' linda ada nasihatkan linda dalam banyak perkara. terutamanya seperti tajuk entry linda hari ni.

linda ni umur dah berapa ? cuba korang tengok kat profile linda yang kat tepi tu. jelas jelas linda tulis linda 16 tahun. dah besar panjang kan ? tapi, macam mana pulak dengan perangai ? haa !! gedik ? sudah pasti la. sebab terlalu ramai yang cakap linda macam tu. * buat ayat tacink la pulak. :D

bila umur dah 16 tahun, sepatutnya jadi la matang sikit kan ? tapi linda, sampai kena sound dengan 'kawan' linda, baru nak terfikir. hey 'kawan', i bukan taknak berubah la. u pon tahu kan i mcm mana. cieeettt ! piiiigggiiii daaaa.. sembang serupa hindu mabuk saja. haha. linda memang mcm gini la korang. serius, linda sebenarnya bukan seorang yang serius. ada je benda nak main main. :p itu kan hobi linda.
jadi serius sangat tak best sebenarnya. bole gila tau ! yela, tanpa hiburan untuk hati kita, mesti kita rasa tensyen kan ? pernah tak korang tak buat lawak sehari ? mesti tak pernah kan ?? lawak yang cukup, akan membantu kita jadi ceria, hidup tanpa stress dan dapat hilangkan penyakit depresi. linda dah buat kajian tau ! haha.

so, sebagai 'kawan', terima la linda yang sebenarnya. saya sayang awak sangat sangat. terima kasih 'kawan' sebab bagi nasihat yang cukup membina untuk linda. :D

p/s : 'kawan' saya cakap jangan sangka buruk dengan orang lain, 'kawan' tetap 'kawan'. :)

terima kasih sudi baca. :)


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

Tiada ulasan: