You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Jumaat, 4 Mac 2011

Pemenang Blog Paling Hensem Dan Cantik 2011 Diumumkan !

assalamualaikum semua.
selamat malam. dah makan ? linda baru je lepas melantak char kuey teow kat kedai tadi. tak menyempat perut nak proses, linda dah sibuk buat entry baru. gelojoh sungguh anak orang ni kan ? oke, biar la bab bab gelojoh tu. gelojoh tapi sopan oke. * ada ke ? :p

so, malam ni linda nak share berita gembira kat korang semua. hari tu kan linda ada join pencarian blog paling hensem dan cantik 2011 kan ? tetibe je malam ni dah ada pemenang nya. wow, teruja gila ! mehh kita review sikit sape pemenang nya.

untuk kategori blog paling hensem jatuh gedebuk tergolek kepada...



bagi kategori blog paling cantik pulak digondol + disondol oleh....



tahniah kepada mereka yang telah berjaya memenangi award dari En. Sharm ni. linda pon dah tengok blog mereka mereka ni. memang terbaek dari ladang la. layak la untuk mereka menang award ni. kreatif ! satu perkataan yang mudah untuk difahami.

by the way, linda nak ucapkan terima kasih yang tak terhingga kepada En. Sharm ni sebab beliau dah buat pencarian ni dan bagi kesempatan untuk linda join jugak. dan yang paling penting, blog linda pon masuk jugak tau dalam bloglist En. Sharm ni. tak percaya ? tengok....


yeahh ! bangga wehh. ada jugak orang yang sudi nak promote blog linda tau. susah nak dapat masuk bloglist macam ni. kat blog kak syarafina pon blog linda masuk dalam bloglist dia.


p/s : apa apa pon, tahniah kepada para pemenang dan terima kasih kepada En. Sharm a.k.a Sein Ruffedge. :D

terima kasih sudi baca. :)


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

2 ulasan:

SANDRA AZWAN berkata...

Thank you....;-)

Siti Nurazlinda berkata...

most welcome ! :)