You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Khamis, 10 Mac 2011

Saya Bukan Perampas.

assalamualaikum semua.
short entry for this evening. actually, linda just want to share something je. about our life. pernah tak korang semua rasa gembira dan tiba tiba datang pulak kesedihan ? most of you mesti pernah kan ? bila dah sedih, tentulah rasa sakit hati. lagi lagi bila dapat tahu yang kita kena fitnah yang bukan bukan.

untuk apa ehh nak berebut lelaki sorang ? tak hensem mana pon, baik lagi la tak. bukan linda nak kutuk sesiapa tapi, bagi linda tak munasabah rasanya kalau perempuan perempuan di luar sana bergaduh, bertumbuk plus pulak dengan tarik tarik rambut just only for one guy. pelik kan ? tapi tu la kebenarannya.


dalam hidup linda, belum terfikir lagi nak rampas hak sesiapa. yours is yours. linda bukan bodoh, bukan tak tahu untuk bezakan hak orang dengan hak linda. tak rugi apa apa pon lah kalau linda tak rampas hak orang lain. linda bukan perampas kebahagiaan orang. yang linda cuma nak tengok, orang bahagia. cukup lah..

walaupon linda over act, tak bermakna linda gedik. gedik ? ada sesiapa bole tolong jelaskan apa maksud gedik secara details ? linda betol betol tak faham dengan pemikiran sesetengah orang yang kurang dewasa. linda bukan nak cari publisiti murahan. and i am not an artist to find any publicity. linda hanya insan biasa yang inginkan kebahagiaan seperti insan insan lain. kenapa mesti tabur fitnah ?
terima kasih linda ucapkan kepada mereka mereka yang sememangnya tak tahu menghargai linda. dan jangan fikir linda akan duduk santai santai je. bukan unutk balas dendam tapi untuk mempertahankan maruah diri linda.

p/s : linda tak kata sesiapa. sekadar luahkan isi hati yang memang dah lama terpendam.

terima kasih sudi baca. :)


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

Tiada ulasan: