You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Isnin, 14 Mac 2011

Show Me Your BFF Contest By Nurulbadiah Lai.

assalamualaikum.
hari ni excited terlebih sikit sebab dah lama gila tunggu peluang nak join contest kak Nurul ni. biasa la, busy sikit. rasa kelam kabut je. tapi, alhamdulillah, dapat jugak linda join contest dari orang yang linda admire sangat sangat ! thnx jugak kepada shira sebab tag linda.

ni la contest dari kak Nurul :)

jangan malu malu join sama sama. klik je banner contest atau sini.

sekarang tiba masanya linda beraksi !!

...

...

...


suka gambar ni sebab mulut tak bole bla. haha, oke now..

__________________________________

Dear Nurulbadiah Lai, ini best friend forever linda tau.
comel kan ? sama macam kak Nurul. nama dia Nursyazwani bt. Rozali. tapi linda suka panggil dia wanie atau cyunk ! of course la linda sayang wanie sangat sangat & sangat. kitorang tak selalu bersama sebab wanie kelas lain. tapi, bila dah jumpa confirm takkan berpisah. macam macam benda nak story mory dengan dia. otak wanie ? sama gila gila macam linda. itu yang penting ! :p

linda nak bagitahu satu dunia yang linda
sangat sangat sangat sayang
cyunk linda ni !!
muaahh !!
__________________________________

now dengan baik hatinya linda nak tag 4 orang blogger yang aktif. yang tak aktif pon bole join jugak tau ! :)

* Cik Kacak
* Budak Ais
* Fasihah Supian
* Nur Syafiqah

siap ! thnx ya.

p/s : tarikh tutup contest kak Nurul ni betol betol sama dengan birthday ibu linda yang tersayang. :D

terima kasih sudi baca. :)


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

4 ulasan:

FasiHaH SupiaN berkata...

tq tag kami :)

Siti Nurazlinda berkata...

sama sama. :) good luck ya.

Nurulbadiah Lai berkata...

sweety..

thanks 4 joining..
wish u all the best..
done check ur entry ya

Siti Nurazlinda berkata...

oke kak Nurul. :) thnx a lot tau !