You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Sabtu, 19 Mac 2011

Tak Boleh Tengok Nadzli Azlan Jadi Femes Gara-Gara DSLR Yang Terlampau Canggih

assalamualaikum.
hai korang. ambek !! sekali berjela jela linda punya title entry. serius, setiap perkataan kat title tu adalah ciptaan secara spontan. tanpa memerlukan perahan idea dari otak linda yang agak slow sikit ni. haha, merapu kan ? banyak makan ikan kerapu la ni. * salahkan ikan jugak..

oke, back to story. sejak sejak ni, Nadzli Azlan sangat popular kat wall linda. bila tengok berita utama kat facebook, confirm ada dia. linda sangat sangat jeles ! dia over kreatif. bagaimana kah ? ;)

first gambar yang linda sangat admire ! bila lah linda dapat posing puas puas kat tempat macam gini ?

teringin nak DOMO ni ! bole ? ;)


DSLR can do anything. like ! :)

linda takut kucing, tapi kucing ni sangat meeeooowww. haha.

seperti mencurah air ke daun .... ? tak tahu la pulak nama daun ni.

Nadzli Azlan cakap, burung ni pandai bagi salam. betol ke ? Subhanallah ! sangat terharu.

the latest. ingatkan Nadzli Azlan berdiri depan api. dasyat !

Nak tahu siapa Nadzli Azlan yang sangat linda admire ? cari je kat sini.


linda hanya mampu berkata bahawasanya NADZLI AZLAN sangat sangat sangat kreatif. semoga berjaya, abang ali ! :) i'll always support you. nanti linda nak menuntut ilmu la dari abang. tau tau ?
oke, that's all for now.

terima kasih sudi baca. :)


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

9 ulasan:

Nadzli Azlan berkata...

i'm so touched dear , thanks ! ;)

tomato berkata...

nak domo tuh !!!! :P

papadommm !! :P

Siti Nurazlinda berkata...

ye ke ? linda suka. abang kreatif. most welcome. :)

Siti Nurazlinda berkata...

tomato > betol betol ! linda pon nak jugak. jom kita mintak kat Nadzli Azlan. :p

Nadzli Azlan berkata...

waaaaaaaa , tak bole . i sayang my domo !! :)

Siti Nurazlinda berkata...

bagi pinjam kejap je. nak cium ! teringat kat kiki & lala linda. :'(

Nadzli Azlan berkata...

alaaaa nnt dtg sini i bg okeh . hehe . ;D

Cik Eliza berkata...

nak DSLR , tapi .....


tak mampu!

hekekhek!

Siti Nurazlinda berkata...

haha, sama sama. :) tunggu duit turun dari langit. :p