You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Sabtu, 16 April 2011

Rahsia Linda Bergigi Besi Kini Terbongkar

assalamualaikum.

mesti ramai yang agak terkejut katak kan bila linda cakap linda pakai braces ? kenapa, tak percaya ke ? confirm la korang yang tak tahu, tak kan percaya dengan statement linda kali ni. kawan kawan yang dah pernah tengok linda bersama sama gigi besi ini pasti percaya. hampir tergelak gelak sampai terguling guling kan kan ?

rasa rasa nya linda tak pernah cerita pon kat dalam blog ni tentang linda pakai gigi besi kan ? malu woo ~ linda tak chantekk seperti awak awak semua *gila merendahkan diri sendirik ;) yelah, sesetengah orang yang ada gigi senget benget ni malu kan nak senyum ?

*nampak kan gigi besi linda yang sangat bersinar !!* sila gelak secara over nya.

linda memang jarang sangat sangat tangkap gambar sambil menayangkan gigi besi linda ni. sebab tu la gambar senyum nampak gigi takde pon linda simpan. nasib baik je terjumpa dalam fb kan, dapatlah linda tayangkan dengan riak dan bangga nya.

disebabkan linda malu nak berhadapan dengan gigi yang senget benget tambah pulak dengan kejongangan yang agak melampau ni, maka dengan over confident nya linda pon buat la rawatan ortodontik ni. punya la fikir banyak kali tau sebelum nak buat benda ni. jakun la katakan.

sakit ? tak fikir dah bila nak cantik. belasah je waktu tu. linda start pakai gigi besi ni masa form 1. sekarang dah form 4, tak sabar gila nak bukak dan tayangkan kecantikan gigi ni nanti. haha.

rata rata orang yang nak pakai gigi besi ni, mesti takut malu dan takut sakit kan ? takpayah la risau, sebab hasilnya amat menyedapkan mata untuk dipandang ! :) tak percaya lagi ? cubalah sendirikk..

p/s : rahsia linda akhirnya terbongkar. malu la malu la... jangan ejek tau ! :p

terima kasih sudi baca :)


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

10 ulasan:

*47!k@# berkata...

tak nampak laa~pusing sini laa tengok camera..

~Sarah Bieber~ berkata...

U and I are same XD
HAHA , sara pun malu pakai braces,orang rmi ejek , sabar je but hasil dy nanti kite je tau kan :D
HAHA

Fatma Diyana MB. berkata...

wahh. bestnya linda. nak pakai, tapi kos mahal. wuu. T-T

qlah berkata...

betul2..

no pain , no gain . kan2 ?

p/s: slm prknln :)

Siti Nurazlinda berkata...

ika > hehe, kita malu la awak. nanti tunggu kita tak malu, kita pandang kamera. :p

Siti Nurazlinda berkata...

sarah > betol tu betol. tak sabar la nak tanggalkan gigi besi ni. :D sarah dah pakai brape lama ?

Siti Nurazlinda berkata...

FD > laa, biasa la tu. nak cantik kena berkorban sikit. hehe. linda buat free je sebab dulu ayah askar masa linda buat gigi besi ni.

Siti Nurazlinda berkata...

qlah > yup ! thats right dear.

salam perkenalan jugak :)

-OneByte- berkata...

ehhhh!? ang pkai braces? ( wat2 xtau :D )
oh ya, its okay la klau snyum nmpk gigi senget benget ke or watever. but i like. hahaha. bese la. ssh2 dahulu, sng2 kmudian rite??
ops tlupa, @qlah; sya bru jek nk gne idiom tu >.<

Siti Nurazlinda berkata...

azwan > awak awak ! kita terharu tengok awak datang blog kita sambil menggatal jari nak komen jugak. hehe. awak suka kita pakai braces ehh ? kalau macam tu, kita taknak bukak bole tak ? ;)