You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Jumaat, 15 April 2011

Bila Cik Idea Tak Nak Menjelma

assalamualaikum.

dah lama tak merapu kat sini kan ? sejak ke-busy-an yang melampau ni kan, rasa malas je nak mengupdate. blogwalking pon dah jadik malas. nak online tak sempat la. naseb baik ada lagi yang nak singgah blog linda kan kan ?

malam ni takde benda pon nak cerita. hari hari tak seindah biasa. ceyy wahh, dah macam lagu siti pulak kan kan ? serius, takde apa pon yang menarik untuk dikongsikan.

busy tahap melampau la yang mengakibatkan linda jadik huru hara macam gini. tak sempat nak fikir apa apa untuk dijadikan cerita dongeng untuk santapan malam korang semua. siap mintak pendapat kawan kawan kat sekolah lagi. apa la yang nak diceritakan untuk malam ni. tapi, idea idea diorang tak dapat menusuk ke kalbu linda la. haha.

daripada asyik merapu je kan, baik linda berhenti sampai sini je dulu. nak perah cik idea ni keluar dari kepala otak linda yang dah agak tepu sikit ni. nak bagi cair kejap. :p

p/s : malam ni tak sempat nak blogwalking mana mana blog lagi. tu yang linda tak dapat nak promote tu. nanti untuk entry seterusnya, mesti linda promote blog awak awak semua tau. ;)

terima kasih sudi baca :)


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

Tiada ulasan: