You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Ahad, 24 April 2011

Contest Mata Paling Cantik

assalamualaikum.

dah lapan belas bulan doploh minggu dan lapan belas hari rasa nya linda tak join apa apa contest. HAHA, nampak sangat tipu !

so, lepas Encik Luncai komen komen kat entry linda terjumpa la Contest Mata Paling Cantik ni. apa lagi, menggatal nak join la kan kan ? ;)

picit aje kat banner contest ni tau kalau terasa nak menggatal join bersama sama linda. haha.

bila dah ada contest macam gini, mula lah linda nak menunjuk nunjuk gambar linda yang sememangnya bajet ayu ni kan ? siap nak kena tayang mata lagi tu. memang riak dan bangga gila lah ! :p

muka budak skema bersama sama cermin mata kesayangan nya.

ibarat buta seketika ! walaupon tanpa cermin mata tersayang, muka tetap skema ! haha.

untuk pengetahuan Encik Luncai sebagai juri mata cantik ni, linda join contest ni yang pertamanya sebab contest yang Encik Luncai buat dulu tu linda tak sempat nak menang, orang lain dah menang dulu. so, bagi peluang la kan kat diorang menang dulu. secondly pulak, linda join contest ni sebab teringin gila nak tukar cermin mata tu kepada contact lens. nak beli sendiri ? jangan harap lah ibu tercinta tu nak bagi. sponsor untuk contest ni pon, sangat sangat la bermurah hati. siapa taknak benda free kan kan ? hehe.

nak tag mereka yang tersayang lah

~ oleh sebab linda sayang semua kawan kawan blog linda, awak awak semua pon dijemput join seMATA ye. ;)

p/s : maka dengan ini, Encik Luncai sila lah pilih linda ye untuk menang pulak kali ni. ~ berharap gila woo ! haha.

terima kasih sudi baca :)


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

12 ulasan:

cikkacak berkata...

tyou tag cik kacak . HHE

Siti Nurazlinda berkata...

sama sama Cik Kacak ! join tau. :D

Obat Sakit 2011 berkata...

terlihat cantik tanpa cermin miss

Encik Luncai berkata...

kalau pakai lens lagi cantik..hehe. btw thanks join contest ni.. good luck :)

Siti Nurazlinda berkata...

obat > haha, thnx !

Siti Nurazlinda berkata...

Encik Luncai > tu yang linda nak cuba pakai lens. nak mintak kat Encik Luncai lah ni. :p bole bagi ? hehe.

thnx ya !!

*47!k@# berkata...

tanx linda tag ika,,tp ika xrabun la..good luck utk linda..ksi chance..haha..

btw nah tips yg linda mintk http://snasatieka.blogspot.com/2011/04/tips-natural-beuty-2.html

Siti Nurazlinda berkata...

ika > tak rabun pon bole join aje la. hadiah contact lens. memeriahkan lagi contest ni. :p

wahh ~ thnx ya bagi tips !!

*47!k@# berkata...

huu~xpelh..ika msuk konfem xmenang..btw sory n tanx ye~ :)

fyna berkata...

ayunyeeee! cntik!
good luck ye syg

Siti Nurazlinda berkata...

ika > haha, confirm tak menang punya pasal lah ni ? ;) its oke awak. linda tak kesah pon. nak ajak ajak aje.

welcome ! :)

Siti Nurazlinda berkata...

kak fyna > ~ terharunyeee !! haha.

btw, thnx sangat sangat. tak sangka kak fyna datang blog linda :)