You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Rabu, 27 April 2011

Diri Ini Masih Dihargai

assalamualaikum.

akibat kegedikan nak mengupdate blog, tercipta lah satu lagi entry busukk. sila tutup hidung awak awak semua dengan topeng cap ayam. :p


sempat lagi screen out benda ni dari nuffnang ye. saje nak promote kat korang supaya korang vote Yuyu Zulaikha kat SINI. :p

sebenornyerr, teman cume nak kaborkan, bahawasenyerr blog teman ini masih ada peminat nyee lerr. * mana datang pulak perak languange ni kan ? ;) sampai ada yang sanggup reka satu gambar untuk linda merasakan kebanggaan nya. ~ sangatt la terharu ye.

terserlah lah keayuan bila tengok gambar ni. :p

mereka mereka ni semua pon ada blog tersendiri tau. cara penulisan yang tersendiri dan masih bole dibentuk jika kena pada idea yang melekat dalam kepala mereka.
ni dari blog ALLY ZAFRIEZ

ni pulak dari ADAM AFFYAN

sungguh tak ku sangka, masih ada yang meminati hasil penulisan linda yang agak terukk ni. yelah kan, kalau tengah belajar memang macam gini. ada aje yang tak betol. sampai orang pon tak suka kita.

tapi, mereka ni pandang blog linda dari arah yang sangat positif. linda suka la korang !! :')

terima kasih ADAM AFFYAN sebab editkan gambar ni sampai linda terasa sangat ayu ! haha. terima kasih jugak untuk ALLY ZAFRIEZ dan ILMAN HIZAMI sebab selalu bagi linda kembang kempis bila kena puji. :p

terima kasih yang tak terhingga lah kepada rakan rakan blogger linda yang sangat sempoii ! linda love awak awak semua tau.

lupa pulak nak bagitahu, kepada yang tag linda untuk join contest tu, maaf sangat sangat sebab linda tak bole join sekarang. kena perah cik idea dulu untuk contest contest gempakk macam gini. tinggalkan aje link contest tu. insyaALLAH, linda akan join.

p/s : tidur sambil tersenyum la nampaknya.

terima kasih sudi baca. :)


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

6 ulasan:

Fatma Diyana MB. berkata...

waaa. linda femes ;D

Siti Nurazlinda berkata...

err, belom lagi la ! ~ blushing !! :')

ilman hizami berkata...

lalala.
linda hmpir2 fofula.
haha.

Siti Nurazlinda berkata...

wahh ~~ hampir fofula ? haha, taknak la fofula sangat. nanti ramai iri hati. :p

| gad1s s0ypans | berkata...

heeee,
pengawas eekkk....??

pengawas ape baju purple....???
cute.....

(=

Siti Nurazlinda berkata...

ye awak ! kita pengawas baju purple.

baju purple tu pengawas sekolah. sebab sekolah kita tema nya purple. comel kan kan ? HAHA

btw, thnx !!