You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Ahad, 10 April 2011

Ferrero Random Giveaway Yuyu Zulaikha Ditutup

assalamualaikum.

yeayy yeaayyy !! akhirnya linda bole melompat secara over sebab GA kak yuyu dah ditutup. mana taknya kan ? sampai 563 orang yang join GA ni temasuk kak yuyu sendiri sebagai penutupnya.

dah la sponsor GA kak yuyu semakin banyak. wahh wahh ! terima kasih la wahai mr and miss sponsor sekalian. jasa anda anda semua amatlah dilambung lambung tinggi sampai anda semua kecut perut akibat kegayatan yang melampau. haha :p

so, linda hanya menanti kedatangan kak yuyu ke blog linda ni. tak sabar rasanya !!

blog hebat petang ini

p/s : linda doakan kejayaan anda semua. kalau menang tu, jangan buat buat tak kenal linda pulak tau. haha.

terima kasih sudi baca. :)


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

5 ulasan:

Zairie Husin berkata...

wah.. ramai jugak yg join nyer... kasi gegar nie.. :D

Siti Nurazlinda berkata...

tu la. naseb je dah tutup. kalau tak confirm susah linda nak menang. hehe.

fRaMe+LenSeS berkata...

al the besh kamu.. ;)

Siti Nurazlinda berkata...

thnx awak ! :D awak pon sama tau.

Sunah Mohammad berkata...

erk...hebat ke...ape yang hebat dear? err..segan pulak..huhuhu..