You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Isnin, 11 April 2011

Jom Join Bloglist Budak Chomot

assalamualaikum.

naseb baek hari ni ada masa yang terbuang di merata rata tempat. disebabkan nak kutip satu persatu masa yang terbuang tu tak bole, maka dengan secara riak dan bangganya linda nak join la bloglist Budak Chomot ni * nama je chomot oke, tuan punya blog nya sangat sangat la menggugat keiman. tapi bukan less oke ! haha. cukup lah merapu. ;)

klik dengan sesuka hati tapi penuh dengan kesopanan dan kesusilaan ye.

nak tag siapa ehh ?
boleh tak nak tag semua yang sayang linda ?? :D

sempat lagi nak promote blog orang ni
~ Cik Tomato pujaan jiwa raga + bakul ++ mangkuk tingkat. :p ~
~Haliqa HanimKum bersama blog superbb nya ~

p/s : cik chomot, linda dah join !! haha.

terima kasih sudi baca :)


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

4 ulasan:

Budak Chomot berkata...

Hehe. Menggugat imanlah sangat.

Thanks sudi join :)

Siti Nurazlinda berkata...

haha, ayat skema kan kan ?

welcome dear. thnx jugak sebab buat bloglist ;)

haliqA hanimkuM berkata...

salam. woit. nakal tag aku eh,, (malu ni) blog aku x layak lalu digelar superb. haha.seres ni.tq manyak share natang ni =p, 9t aku join yer. tq skali ag. tata

Siti Nurazlinda berkata...

haliqa > ehh2, blog awak superbb tau !! suka je linda tengok.

teruskan berblogging. :)